- Konu Sahibi prediletto
-
bende de var ama almadım, açık renkte. çok dikkatli incelemezsem görünmüyor kaydirigubbakcemile3 ya valla sıkıldım artık tüylerle uğraşmaktan. bi kolumuz kalmıştı oraya da geldik :umursamaz:
bi makina icat etseler bizler için, mesela solaryum gibi. içine girip uzansak, sonra kaşlar ve saçlar dışında geriye kalan tüm tüyler şöyleeee bi anda alınıverse. e tabi bi de acıtmadan. :lepi: çok şey mi istedim ne :roflol:
1 hafta olmasına ragmen hala tüyleriniz çıkmadıysa ne güzel. benım 4 gun sonra kendını göstermeye başlıyor nokta noktahatta erkek arkadaşım o yeni çıkmış halini görünce sanki böyle dahamı güzel dedi
canım 1 hafta sonunda hafiften çıkmaya başladıysa normal sir ağda ile almasaydın 3 gün sonra çıkmaya başlıyordu. sen sir ağdaya devam et zatanla incelir azalırda tüylerin.
Ben de sir ağda ile kollarımdaki tüyleri aldırıyorum, hem de uzun yıllardır. Ve çok memnunum. Kesinlikle çoğalma olmuyor.
Azalmasa bile hiçbir şekilde artma olmuyor prediletto.Tecrübeyle sabit
2 ayda bir yaptır yeter.
canım sen www.bakimliolmak.com sitesinden sir ağda seti alıp evde kendin yapıyordun dimi bak birde depilissimanın tüy azaltıcı solüsyonu var o sitede ben bikini bölgem için kullanıyorum 3 aydır daha geç çıkıyor sanki birazda azaldı gibi sende kollarına kullanabilirsin ağdadan sonra
Ben de alıyordum geçen yıla kadar normal ağda ile sonra fenalık geldi her tarafımı almaktan bıktım yahu. kaydirigubbakcemile3 Babam da bile benim kadar yok. delikafadulden Almıyorum şimdi umursamıyorum da. Ne kadar kafaya takarsam o kadar çok gözüküyor gözüme. Kalsınlar ben onlarla mutluyum. lülülülülülü
aynen canım, babamla yarışıyordum ben de sırnaşık şey bu zamana kadar takmamıştım, ama artık yaz gelince gözüme çok kötü gözükmeye başladılardayanamadım aldım valla..
vivetin soğuk ağdalarıyla alıyorum
fön makinesiyle bi ısıtıyorun kullanmadan önce, 2 tanesiyle iki kolu alıyorum
mis gibi, tertemiz
tavsiye ederim
arkadaşlar bende kollarımın üst kısmını ağda yaptırddım ilk kez ve bende de sivilcelenme oldu. hatta dr a gittim. tenin hassas dedi.merhem verdi. her tüürlü epilasyonda sivilcelenme olacaktr dedi. bende sadece bende oldu sivilcelenme sanıyordum demekki herkeste olabiliyor. normal ağda sivilcelenme yapmıyormuş eğer doğruysa
ama normal agdada sekerlı besler falan dıolar o nolcakk ne dertmıs bee. bu arada burdakı arkadasın tavsıyesıyle saten tuy sarartıcı aldım kardesımın kollarına yaptık sapsarı oldu bakalım ılerleyen gunlerde ne olacak. bir ters tepkı olmassa bende onu kullanmayı dusunuyorum gerce benmkıler cok nasıl olur bılmıyorum ama sıvılce kıldanda ıgrenc duruo yaa:kedi:
canım depilissmanın ağda sonrası kızarıklık ve tahriş için losyonu var istersen bi bak o iyi gelebilir. 1,5 hafta iyi bir süre sir ağda ile değil epilatörle alsaydın şimdiye çoktan uzamışlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?