Kollarımla başım dertte! Nasıl inceltebilirim?

zelf

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
74
130
29
Kilo versemde kollarımda çok çok az incelme oluyor. Kıyafet alırken sürekli kollarım yüzünden 1 2 beden büyük kıyafet almak zorunda kalıyorum. Yaklaşık bir haftadır dambılla çalışmaya başladım. Ama kollarım ve omuzlarım acaba daha mı genişler diye korkuyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı? :)

aynen ya soyle soyle yaptim incelttim diyen varsa lutfen yardimci olsun ben de 2 kiloluk dambil aldim yeni omuz genisletir mi ya

normal su şişesi ile 500mlt işe yarar. Kol için şınav çekmek lazım. yarım şınav. Kollar çok zor incelir. Birde sandalye hareketi var.

Kolum sonuçta incelmeden bir anda kas olup kalınlaşmaz heralde değil mi? Teşekkürler video için ^^

Kolum sonuçta incelmeden bir anda kas olup kalınlaşmaz heralde değil mi? Teşekkürler video için ^^

Platesi incelmek için yaparız fakat kaslar güçlenmeden kilo verilmez. Kollar güçlü olursa o bölge yağ oluşumu az olur. Kas oluşması kötü bir şey değil aksine iyidir.
Kas oluşumu çok kolay değil hem. Ekstra protein alıyorlar.

ben yağlı bir görüntü olup sarkması yerine kaslı olmasını tercih ederim. :)

İlginiz için teşekkürler :)

sporun genisletme icin olani da var inceltme icin olani da....Her ikisinde de ayni haerketler yapiliyor...Aradaki tek fark beslenme...Beslenme ile ilgili tuyilari ogrebince yazacagim...Cunku Spor salonlarinda zayiflamak isteyene de ayni hareketi yaptiriyorlar kilo almak isteyene de, tek farj beslenme...

Vucudunla kollarin orantiliysa cok dert etme, bi üstteki yorumumda söylediğim gibi işin püf noktasını öğrenince haber vermeye çalışırım...Boyun falan kaç mesela kilon kaç ? Bacak kisminda da öyle bi durum var mi, kalça bazen vs ?

Boyum 1.65 kilom 71.5 , bel cevrem 75 cm, gogus 93, basen 104. Zayiflamaya calisiyorum ama kol ve bacaklarim kalin. Ama tamamen yag degiller. Ozellikle alt bacagim tamemen sert kas desem yeridir.
Sizden haber bekliyorum tesekkur ederim :)

Kol kesinlikle en zor incelen bölgelerden biri. 2 aydır günde 5 dk pilates lastiğiyle çalıştırıyorum. Bugün tam 2 ay oldu. Ölçtüm, 1 cm ancak incelmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…