son videoyu uyguladiniz mi acaba ise yariyo mu
Kolum sonuçta incelmeden bir anda kas olup kalınlaşmaz heralde değil mi? Teşekkürler video için ^^
İlginiz için teşekkürler :)Platesi incelmek için yaparız fakat kaslar güçlenmeden kilo verilmez. Kollar güçlü olursa o bölge yağ oluşumu az olur. Kas oluşması kötü bir şey değil aksine iyidir.
Kas oluşumu çok kolay değil hem. Ekstra protein alıyorlar.
ben yağlı bir görüntü olup sarkması yerine kaslı olmasını tercih ederim. :)
Vucudunla kollarin orantiliysa cok dert etme, bi üstteki yorumumda söylediğim gibi işin püf noktasını öğrenince haber vermeye çalışırım...Boyun falan kaç mesela kilon kaç ? Bacak kisminda da öyle bi durum var mi, kalça bazen vs ?Kilo versemde kollarımda çok çok az incelme oluyor.Kıyafet alırken sürekli kollarım yüzünden 1 2 beden büyük kıyafet almak zorunda kalıyorum. Yaklaşık bir haftadır dambılla çalışmaya başladım. Ama kollarım ve omuzlarım acaba daha mı genişler diye korkuyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı? :)
Boyum 1.65 kilom 71.5 , bel cevrem 75 cm, gogus 93, basen 104. Zayiflamaya calisiyorum ama kol ve bacaklarim kalin. Ama tamamen yag degiller. Ozellikle alt bacagim tamemen sert kas desem yeridir.Vucudunla kollarin orantiliysa cok dert etme, bi üstteki yorumumda söylediğim gibi işin püf noktasını öğrenince haber vermeye çalışırım...Boyun falan kaç mesela kilon kaç ? Bacak kisminda da öyle bi durum var mi, kalça bazen vs ?