Evet çıkmamis fotoda
ya vaaar kamerada görünmüyorrrBiz 2 tane sütun gibi bacaklar gördük sadece
Neyse ki göreceğimizi gördük kırmızı noktalar dikkat çekmediya vaaar kamerada görünmüyorrraynısı mı diye öfff
Vallahi belki bende de vardır ama vücudum hiç incelemediğim için bilmiyorum açıkçası anca elime yumruk kadar şişlik gelirse o zaman fark ederim
ya vaaar kamerada görünmüyorrraynısı mı diye öfff
Evet aynısı benimkiler
Neden çıkiyo bunlar acabaEvet aynısı benimkiler
Peteşi nedirBen göremedim,petesi olabilir belki ama siz taktildiginiz için,sürekli oraya odaklandiginiz için goruyorsunuz sanki.
Gidin bir cildiyeye,en azından içiniz rahat eder.
Siz cildiyeye gittinizmi acaba ben çok kafama takıyorum bunlari
Sizinkide basınca solup tekrar hemen beliriyormu36 yaşımdayım,kendimi bildim bileli kollarım,göğüs bölgem,belim yani bi çok yerimde var,kız kardeşimde de aynı.Hatta bazıları diğerlerine göre daha büyük.Ben beyaz tenli olduğumuza yormustum bu kan noktalarını.
Seninki biraz farklı canım bı arkdas resim attı kolunu minik noktalar var benimki aynı oyleBenimkiler bastırınca solmuyor bildiğiniz kan kırmızı bir görüntüsü var internetten baktım ismi kiraz anjiyomu benimkilerin.Onlarca var kolumda iğne ucu kadarlar.Göğüs bölgesindekiler az daha büyük.
Sizdede varmı görüntüdeki gibi36 yaşımdayım,kendimi bildim bileli kollarım,göğüs bölgem,belim yani bi çok yerimde var,kız kardeşimde de aynı.Hatta bazıları diğerlerine göre daha büyük.Ben beyaz tenli olduğumuza yormustum bu kan noktalarını.
Benim göğsümde karnımda kollarımda bacağımda bile var son 1 yılda çok arttı bende henüz gıtmedım dahılıyede kanlar temiz doktorlar çok üstünde durmuırnSizdede varmı görüntüdeki gibi
İnşallah önemli bişey degldr cnmBenim göğsümde karnımda kollarımda bacağımda bile var son 1 yılda çok arttı bende henüz gıtmedım dahılıyede kanlar temiz doktorlar çok üstünde durmuırn
Sizinki ne zamandir var acabaMerhaba arkadaşlar bende aynısı var neden oluyor bunlar bir fikri olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?