benim öyle çok değil göze batmıyordu ama ben sevmiyordum ve bu sene kendim almaya başladım o kartuş sir ağdadan aldım kendim yaptım süppper oldutertemiz keşke daha önce alsaydım ilk çıkarken hafif sert gibi çıkıyor ama bırakırsan almazsan eski yumuşaklığına dönüyor ama ben alıyorum kollarımın güzelliğini kapatıyormuş tüyler maliyetide 4 lira sadece
canım bu kadar dert etme,üzme kendini.ergenlik döneminde olabilecek bir şey bu.zamanla azalacaktır.sir ağdaya devam et.ben de alıyorum kollarımı.2 haftada bir epilasyon aletiyle alıyorum.tertemiz oluyor.tüylü tüylü gezmekten iyidir.etrafındakiler anlasın aldığını ne olacak ki ? ne düşündüklerini önemseme, sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap.sık sık al.kendine güvenin gelecektir.aynı yollardan ben de geçtim canım seni çok iyi anlıyorum.
evet agdayla alınırsa azalırdiye biliyorum .ama bende hiç kolumun tüylerin aldırmadım eşim bazen aa benimki kdar var diyor bende yok benimki daha uzun diyorum .o kadar ayrıntıda dışardan bakılınca belli değil renk koyu olmadığı için.bir de ince kıl belli etmiyor kendini.ama çok rahatsızlık verseydi alırdım canım.annemler bu ocakta ütüyolardı valla yanınca uzamıyo falna diyolardı ama denemedim hiç komşumuzda yakyordu daha doğrusu tavuk gibi ütüyordu kendini
Bende yaktım ama azalmadı yani aksine çoğaldıGerçi hirsutizm hastasıyım ben
dik çıkması normal ama kalınlaşmış olamaz sana öyle geliyordur ya... tüylerin yönüne göre almazsa kıl dönmesi ve batık gibi şeylere yol açar o daha çok, onunla çok alakası olduğunu sanmam. ağdada istikrar önemlidir bence devam et hem cidden kötü duruyor kolda kıllar.
Bende 15 yaşındayım. 11 yaşımdan beri kolarımı alıyorum. Daha doğrusu anneme aldırıyorum. Benimkilerde senin gibi. Bence de aldır derim. Utanıyorsan benim gibi annene de aldırabilirsin. Utanılcak birşey yok bence. Senin çevrende olmayabilir ama çoğu kız alıyor kollarını. Sarartırsan çok sırıtır. Aldır gitsin. Ama anlayabiliyorlar ilk çıktığı zaman dik dik çıktığı için. Benim arkadaşlarım falan anlamıştı. :S Birşey olmaz ama diğer halinden iyidir
yok tatlım ya..acımıyor..zaten çok azaldı artık,2 dakikada bitiyor..
................................Daha 16 yaşındayım geçen yaz tüy sarartıcı krem kullandım ama neredeyse bir kökten iki tane kıl çıkıyor hemde almadığım halde ve çok uzunlar. Erkek kolundan beter oldu. Çok utanıyorum. Çok kafaya takmaya başladım. Aldırmayı denedim ama daha yaşım küçük olduğu için çok utanıyorum yani aldığımın belli olmasını istemiyorum. Azalsa bile yeter bana
Lütfen acil yardım edin. Yaz geliyor ve ben şimdiden yarım kollu badileri nasıl giyceğimi düşünüyorum. Dolapta yazlıkları gördükçe hepsini paramparça edesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?