Kollarımda ki kılları ağdayla aldırsam mı? Bu konuda ne önerirsiniz?

Asıl çok fazla olan tüyler sarartılınca kötü bir görüntü oluyor altın gibi yaldır yaldır parlıyor hem tüy sarartıcı kremler daha çok besliyor tüyler uzuyor. Ben de 2-3 kere sararttım önce baktım olcak gibi değil alıyorum artık çok da problem olmuyor şimdi bakıyorum ara ara azalmalar bile olmuş.

arkadaşlar neden ya zaten yeterince bakım yapıyoruz bu kadar alıştırmayın erkekleri olduğunuz gibi kalın diğer bölgeler tamam ama kollara ne gerek var ya seven böle sevsin o alsın kollarındaki kılları ben neden alıcamki boşverin yahu

canım ben kendim için yapıyorum..erkekler için değil..
önemli olan önce benim kendimi beğenmem...sonra erkekler ister beğensin ister beğenmesin..

Bence kişiden kişiye değişiyor durum.
Ben de bi dönem sararttım ama sonra baktım olmuyor almaya başladım.
Ve maalesef benim de çook kötü çıkıyor. Yıllardır alıyorum azalma da olmuyor, çok garip.
Aslında en iyisi lazer(eğer maddi durumun müsaitse). Tamamen yok etmese bile daha az rahatsız olacağın bi duruma geldikten sonra bırakırsın.

canımmm bu senin yapına, şansına kalmış bir şey. uzun süre aldırmadım sarartmayı da düşündüm diken diken çıkacak diye. sarartmama izin vermedi kuaförüm (sağolsun amacı para kazanmak değil, ne iyiyse onu öneriyor) sarartınca daha da çoklaşıyor ve uzuyor sarı olsa bile çok oluyor dedi. ben de bir kez sirle aldırdım. 2 ayda çıktı. hiç diken diken çıkmadı yumuşacık çıktı. iki ayda bir aldırıyorum. yeniden aldırıcam en son yılbaşında aldırmıştım. ama aldırdıktan sonra bir iki gün su değdirmemen gerekiyor yoksa sivilce falan çıkıyor kötü oluyor

arkadaşlar kıllar hangi bölgede çıkarsa çıksın,sizi çok rahatsız ediyorsa cildinize uygun epilasyon yöntemiyle (ağda,epilatör) alın bence,tamam tekrarlılık gerektiriyor ama psikolojikmen rahatsız olmak en kötüsü.

ben ılık ağdayla yapıyorum ellerimin üstünde var ama fazla değil yani dikkat çekmiyor.
tüylerim sarı sarı dediğim gibi ılık ağdala alıyorum sert falan çıkmıyor. en az bir ay çıkmıyor

ben bayadır ağda bandıyla alıyorum hiç de diken diken çıkmadı hatta iyice yumuşadı 2 ayda bi anca çıkıyo bayağı da azaldı:) ha şu var senin bi kere aklına aldırsammı diye geldiyse kesin aldırırsın, zaten bi kere aldıktan sonra kollarının o temiz halini görünce ben niye almadım yıllardır diye düşünceksin, hele yazın kısa kollu askılı kıyafetler giydiğinde daha da hoşuna gidicek, kısacası bence aldır:)

aldır aldır valla bi alışsan o pürüzsüzlüğe vazgeçemezsin bidaa
ben ağda yaptırıyorum 2 3 ayda bir çok memnunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…