Kollarımda ki kılları ağdayla aldırsam mı? Bu konuda ne önerirsiniz?

basaak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
144
0
46
İstanbul
kızlar kollarımdaki kılları ağdayla aldırsam mı?aldıranlar bi yorum yapabilirlermi.aldırırım sonra diken diken ufak ufak çıkıyo ya öle bi görüntü olmasını hiç istemiyorum sir ağdayla alınınca öle olur mu?

diken diken çıkıyo.kollardaki tüyleri de çıkış yönünün tersine almazsak sivilce de oluyo.

diken diken çıkıyo ve sarılnca batıyo partnerin kırmamak için bişe demez ama bırak olduğu gibi kalsın rengini oksijen suyuyla aç çok koyuysa ben tavsiye etmem ve arkadaşın dediği gibi ufak sivilcelerde çıkıyo

bende aldırıyorum ilk 3-4 defada diken diken çıkıyor ama daha sonraları hem azalıyor hemde diken diken çıkmıyor ben kesinlikle öneriyorum diğer türlü kötü duruyor

ben sir kullanırım hep hiç öyle diken diken çıkmıyo..hemde azalıyo tüyler tavsiye ederimm

uzun vadede bacaklarda neler oluyorsa kollarda da aynısı oluyor birazda kişiden kişiye değişiyor sanıırm. üstelik alınan her kıl ilk halinden kat kat fazla uzama yeteneğine kavuşuyor, bu nedenle de bir kere alınırsa hep alınması şart oluyor. eğer çok kalın belirgin, fazla gür değilse dokunma derim, renk açmak denenebilir.

Son düzenleme:
ben ağda bantlarıyla 5 dk da alıyorum baya azaldı çıkarkende sorun olmuyo gayet rahatım ama çok yoğun değilse bence hiç alma

ben yakıorum ya ağdayla alınca batık olur falan die korkuyorum hep göz önünde olduğundan ama çıkarken yine öle diken diken oluyo canım. benim tüylerim ince ve çok koyu renkli deil çıkarken çok belli olmuo ince olduğundan da dokununca batmıo ama bazen sıkılıp ağdaya geçeyim diorum ama sonra yine vazgeçiorum:86:

bencede sarartmayı dene almaktansa. ben sarısın olduğum için boyle bir sorunum yok çok sükür ama arkadasım vardı kollarını aldı daha sonra çok pisman oldu. sürekli uğrasmak zorunda kalıyor.

epilatörle alıyorum ben, gittikçe azaldı ve yumuşak çıkıyor.ağdayla alınınca diken diken çıkıyor.

bende sirle aldırıyorum cok memnunum hatta 6 ayda bir falan aldırıyorum o derece az cıkıyo benimkiler ama kışın aldırma sakin ilk bi kaç gün donuyo insan

ya napim şimdi ben yanii.benimki beni rahatsız ediyo epeyi var.sir ağda düşünüyorumda çıkmaya baslarken diken diken durursa çok fenaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…