• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarıma ağda yapmak istiyorum ama ?

Bayan_Tatlimm

-.-
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
149
16
68
Bacaklarımı ılık ağdayla alıyorum hiç canım yanmıyor. Benim canım çok kıymetlidir aslında ama hiç canım yanmadan alıyorum :) şimdi heveslendim kollarımı da alsam mı diyorum ? tüy dökücü kremle alıyordum kollarımı hep ama çokta çıkmıyor onunla da ama yine de hafif bi sertliği oluyor. Deneyenler var mı kollarımı alsam bir şey olur mu ılık ağdayla ?

canım benım aslında kollarımda cok yok ama kıldan nefret ettıgım ıcın alıyorum ..ama ben epılatorle alıyorum cok rahat oluyor..

Ooooowww kollarım çok fena kızardı :)) benek benek oldu ama geçer diye düşünüyorummm :18: :5:
Ama şunu söyliyim dayanılmayacak kadar bi acısı yok bacaklarım da fazla acımıyordu zaten kollarımda acımadı çok az bir şey acıdı üstelik canım çok kıymetlidir :)

kızlar bende ilk sir ağda ile dün aldım ama tekrar çıkarken acaba nasıl çıkacak merak ediyorum sizinkiler nasıl çıkıyo sir ağdadada sertleşme olurmu acep

kızlar bende ilk sir ağda ile dün aldım ama tekrar çıkarken acaba nasıl çıkacak merak ediyorum sizinkiler nasıl çıkıyo sir ağdadada sertleşme olurmu acep

Ben hep tüy dökücü kremle alıyordum ilk kez ağda denedim :) ve iyi ki denemişim hala çıkmadı hiç ama kollarım yumuşacık oldu sanırım sert çıkmayacak diğer türlü hemen çıkmaya başlıyordu zaten :)

Back