- 13 Haziran 2018
- 1.239
- 4.985
-
- Konu Sahibi damlacross
Aynı sorun bende de var ve gögüslerime kadar bulaştı artıkKollarım pürüzsüz değil son zamanlarda daha çok arttı isiliğe benziyor pütür pütür ve kızarık böyle olan bununla ilgili doktora giden var mı ? Pazartesi gününe randevu aldım fakat gidipte geçmeyen kişiler olduğunu duyuyorum hep böyle mi olacak kollarım tuzlu su biraz rahatlatıyor sonra yine aynı
Görüntü olarakta hoş durmuyor pürüzsüz kol görünce üzülüyorumAynı sorun bende de var ve gögüslerime kadar bulaştı artıkben de randevu alacağım umarım düzelir...
Keseleniyorum ama yok bakalım doktor ne diyecek meraktayım görüntü olarak kötü duruyorDoğduğumdan beridir var bacaklarımda ki azaldı nisbeten. Yumuşak kese ile keselenmek azaltıyor. Bir müddet sonra yine çıkıyor tabi bir çözüm bulamadm ben başka.
Atopik ciltlerde öyle oluyor. Kıl kökü iltihabı gibi bir şey. Düzenli nemlendirme ve temizlik ile geçiyor. Oğlumun öyleydi. Düzelene kadar sivilce kremi, atopik ciltler için nemlendiri şeklinde yaptım. Geçti. Şimdi ara ara nemlendirici sürüyorum.Keseleniyorum ama yok bakalım doktor ne diyecek meraktayım görüntü olarak kötü duruyor
Üre içerikli krem kullanın. Duştan sonra tüm vücudunuza sürün düzenli kullanınca etkisini göreceksizKollarım pürüzsüz değil son zamanlarda daha çok arttı isiliğe benziyor pütür pütür ve kızarık böyle olan bununla ilgili doktora giden var mı ? Pazartesi gününe randevu aldım fakat gidipte geçmeyen kişiler olduğunu duyuyorum hep böyle mi olacak kollarım tuzlu su biraz rahatlatıyor sonra yine aynı
Teşekkür ederim bir araştırayımÜreli krem tavsiye ederim
Acaba benimde mi öyle birşeyBenim güneş alerjim var aynı şeyi yaşıyorum cildime direkt güneş ışığı değdiğinde
Nasıl bir krem, benim kızım kolları da öyle sivilce gibi isilik gibi pütürlüÜre içerikli krem kullanın. Duştan sonra tüm vücudunuza sürün düzenli kullanınca etkisini göreceksiz
Acaba benimde mi öyle birşey
Eczaneden alabilirsiniz. Evet genetik olan bir şey zaten. Duştan sonra normal nemlendirici gibi süreceksiniz vücudunuza biraz yapış yapış ama gerçekten çok etkili oluyor.Nasıl bir krem, benim kızım kolları da öyle sivilce gibi isilik gibi pütürlü