Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Madecassol merhemini sürebilirsiniz çok ince tabaka halinde. Eğer bu tarz merhemler ile geçmezse doktor kontrolünde kortizonlu merhem kullanabilirsiniz. Su içmeyi de arttırın isterseniz, kuruluk var gibi anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla
Madecassol merhemini sürebilirsiniz çok ince tabaka halinde. Eğer bu tarz merhemler ile geçmezse doktor kontrolünde kortizonlu merhem kullanabilirsiniz. Su içmeyi de arttırın isterseniz, kuruluk var gibi anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla
bende kaç senedir var doktora gittim bir krem verdi adını hatırlamıyorum oda cildime gelmedi sürmemle tüm vücudum kıpkırmızı oldu. bıraktım kullanmayı şimdi bir kaç gündür daha da arttı ve sıkmamla yaralar oluştu hep doktora gitsem denize git diyecek