• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kolları vücuduna göre kalın olanların tercihi gelinlikler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dolly5

Ziyaretçi
arkdaşlar sorunum , vücudum narin 1.60 boyundayım 52 kiloyum ama kollarım çok kalın. ve resimlrde çok kötü çıkıyor üstümü gören 2 çocuklu yada 70 kilo filan snar. haziranda kısmetse gelinim böle bi vücuda uygun gelinlk resimlerini ve fikirlerine ihtiyacım varrr

bnmde kolarım fazla kalın kendımde kalınım gercıde kollara boncuk sarkıtcas artık:)

canım zarif bir model seç ve bolero giy...kayık yaka giy kolları hafif örten..ne bilem...başka.....ama en güzeli bolero şimdiden mutluluklaaaaaaaaar

bence bolero gelinlikte çok çirkin duruyor zarif tülden olmadıkça.
çok da kolları kapatacağını sanmıyorum, bence askılardan aşağı doğru tül dantel filan sarkabilir

kollu bir gelinlik giy fakir kol olsun.

bende bolero ve koldan yana deılım etek ceket gıbı oluo onun yerıne bısıler sarkmalı böle daha hos oluo

bi kaç model ekliyorummm

Eklentiler

• $b954ck1xcxqec5tff.jpg
    $b954ck1xcxqec5tff.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 415
  • $gelinlik-72.jpg
    $gelinlik-72.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 745
  • $24.jpg
    $24.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 887
ya kolları ince olanlar nasıl giymeli:(

ben de aynı soruyu sorup duruyorum kendime. :)
dirsekten birazcık yukarıda bir eldiven ile çözülebilir sanıyorum. üstelik iyi bir seçim yapılırsa eldiven çok ayrı bir asalet katar gelinliğe.

ya da içten sünger destekli eldiven mi bulsak acaba? :1rolleyes:

canım 52 kiloymuşsun kolların tombiş olsa ne kadar olacak, acaba sen biraz kafayı kollara taktın ondan mı kalın geliyor sana,,,,
bende boleroyu çok beğenmiyorum tüylü tüylüde düşünme bülent ersoy gibi. bak kayık yaka giyebilirsin düşük olur kolları ve ve kol üstüne gelen yerlerden arağı hafif boncuklar sarkıttırırsın yada taşlar bence çok şık olur...

3. model harika çok beğendim kesinlikle bunu düşünebilirsin tabi pardon bu benim zevkim ama gerçekten çoook güzelmiş :)

bende 3. ye bayıldım ama üzerinde görmen gerek, resimden beğenmediğin bir model üzerinde çok güzel durabiliyor...denemeden karar verme yinede. Şimdiden Allah kolaylık versin:)

canım 52 kiloymuşsun kolların tombiş olsa ne kadar olacak, acaba sen biraz kafayı kollara taktın ondan mı kalın geliyor sana,,,,
bende boleroyu çok beğenmiyorum tüylü tüylüde düşünme bülent ersoy gibi. bak kayık yaka giyebilirsin düşük olur kolları ve ve kol üstüne gelen yerlerden arağı hafif boncuklar sarkıttırırsın yada taşlar bence çok şık olur...

yaaa canımm baksana resimlereee ben mi takıyorumm sence sadeceee kalınlar işte vücuduma göreee :(((((((((((:sinifsinif:

Eklentiler

• $15848_179182222832_575867832_2856292_584910_n.jpg
    $15848_179182222832_575867832_2856292_584910_n.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 154
  • $5614_115635667832_575867832_2158423_5472666_n.jpg
    $5614_115635667832_575867832_2158423_5472666_n.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 149
  • $annemle ben.jpg
    $annemle ben.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 138
beni,m de aynı sorunum var. ya amaan diyip istediğim modeli yaptırıcam yada omuzu açık kolları tül düşünüyorum. Bu arada sezin erbilin gelinliği çok hoş gördünmü?

yaaa canımm baksana resimlereee ben mi takıyorumm sence sadeceee kalınlar işte vücuduma göreee :(((((((((((:sinifsinif:

Bence normal hayatım yaa gelinlikte vücuduna göre kalın görüneceğini sanmıyorum..Ama kayık yaka gelinlikler çok zariif duruyor yada tülden bolerosu olanlar..:1closedeyes:

Ayrıca bende 48 kilo 1.60 boyundayım benim kollarımın sorunuda kas olan yerleri yandan şişiyor normalde birşey yok ama kolumu kasttımıı sanki özellikle kas yapmışım gibi duruyor çok iğrençç yaa hiç beğenmiyorum:bbo:

ay kız sen ne güzel inceciksin fıstık gibi ondan sana öyle gelmiş çok takılacak birşey yok gerçekten:)) sırf kollarımı kamufule edim diye sakın içine sinmicek bişi giyme maşşallah çok güzelsin.bahtında güzel olsun:))

ay kız sen ne güzel inceciksin fıstık gibi ondan sana öyle gelmiş çok takılacak birşey yok gerçekten:)) sırf kollarımı kamufule edim diye sakın içine sinmicek bişi giyme maşşallah çok güzelsin.bahtında güzel olsun:))

ben sttraplez sewiyorum , içimde klır kolları kapalı bişi giyersem bi çaresine bakıcaz artık resimcilerin eline kaldık :) kolları incelticez ve kolları vücuda yapıştırmadan tutmam gerekecek yapınca yayılıyooo:))

Back