- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
Çok teşekkür ederimBeyaz gurultu, slingte gezmek vb anne karnini hatirlatan detaylar kolik bebislere iyi geliyor.
Bazen gaz çıkardı kaka yaptı neden hala ağrıyor diye düşünürüz... Yiğenimin başına geldi aşırı kolik bir bebekti diyoruz normal yapıyor masaj yap işte sab damla kullanırdık iyi geliyor niye hala ağlıyor derdik. Bi gün hastanelik olduk film çekildi meğer yaptığı yetmezmiş bağırsaklarında balon balon Bi sürü gaz çıktı...Çok teşekkür ederimBunları da denedik malesef başarısız oldu şöyle de bir durumumuz var ikizler bu yüzden biraz daha zor bir süreç oluyo başka aklınıza gelen bişey var mı acaba?
Çok geçmiş olsunBazen gaz çıkardı kaka yaptı neden hala ağrıyor diye düşünürüz... Yiğenimin başına geldi aşırı kolik bir bebekti diyoruz normal yapıyor masaj yap işte sab damla kullanırdık iyi geliyor niye hala ağlıyor derdik. Bi gün hastanelik olduk film çekildi meğer yaptığı yetmezmiş bağırsaklarında balon balon Bi sürü gaz çıktı...
Geçmiş zaman ne verdiler hatırlamıyorum ama sizde eğer böyle birşey yaşarsanız aklınızda olsun mutlaka doktora götürün
Yok hayır bir kere özel acile doğum yaptığı yere götürmüştük bir kere de benim oğlum olmuştu..Çok geçmiş olsunçok teşekkür ederim.
Doktora da gidildi film çekildi ama doktor gaz var bağırsaklarda diyip lavman yaptırıp geri gönderdi. Sorsanız ağlaması normalmiş bebekmiş bu sanki bilmiyoruz neyin normal olup olmadığınısiz farklı bir doktora da göründünüz mü o zaman?
Kaka yaparken de zorlanmaları oluyo yani 10 gün boyunca yapmadılar doktora gidildi lavman yapıldı ama pek işe yaramadı uzun süre yapmadıkları zamanlarda kansuk fitili kullanıyoruz siz nasıl kullanmıştınız fitili hergün mü ? Balon balon gazlar evet bizde de varmış.Yok hayır bir kere özel acile doğum yaptığı yere götürmüştük bir kere de benim oğlum olmuştu..
Lavman evet lavman yaptılar zaten çok küçük oldukları için başka çok seçenek yok malesef.. Kaka yapma durumu nasıl peki mesela kabızlık durumu var mı fitil kullanıyor musunuz
Herkese merhaba kızlar..
Kolik bebekleri rahatlatmak için önerileriniz neler?
Rezene kimyon çayları, gaz masajları vs yapılıyor ama yinede cok fazla gazları var ve sürekli ağladıkları için üzülüyoruz artık fikirlerinize ihtiyacımız var.
2 aylık olucaklar daha 52 günlüklerKansuk k.. Düşünüyordum şimdi hatırladım Kansuk-k fitil kullandım ben oğlumda iki günde bir yarım yapıyordum, ama sizinkiler kaç aylık oldular
Cok teşekkürler lavman yapıldı pek bir işe yaramadı açıkçasıYoutubeta kolik bebek muzigi var 1-2 saatlik biseydi. Yuksek ses açıyodum rahatliyodu. Kaka yapamiyosa 10.gun acilden giris yapin, lavman yapiyolar
Yaramiyo zaten. Anlık bir çözüm o. 4 ay boyunca ultrasonu, kan tahlili birçok seyle ugrastik. 4.ayin ortasinda bir anda kesildi sancilar ve kaka yapamama sorunuCok teşekkürler lavman yapıldı pek bir işe yaramadı açıkçası
Gaz için sab damla kullandık kansuk k yıda iki günde bir yarım verdim bütün ağır gelir bütün verme.. Rezene falan pek işe yaramıyor malesef sab damla çok iyi geliyor ama ölçüsünü hatırlamıyorum şuan doktora sorun isterseniz veya googledan bakınKaka yaparken de zorlanmaları oluyo yani 10 gün boyunca yapmadılar doktora gidildi lavman yapıldı ama pek işe yaramadı uzun süre yapmadıkları zamanlarda kansuk fitili kullanıyoruz siz nasıl kullanmıştınız fitili hergün mü ? Balon balon gazlar evet bizde de varmış.
Umarım bizim ki biraz kısa sürer yani naparsak yapalım geçmiyo artık annemiz de yoruldu ikizler cok daha zor geçiyo sürecimizYaramiyo zaten. Anlık bir çözüm o. 4 ay boyunca ultrasonu, kan tahlili birçok seyle ugrastik. 4.ayin ortasinda bir anda kesildi sancilar ve kaka yapamama sorunu
Evet evet ağlıyoruz netGaz için sab damla kullandık kansuk k yıda iki günde bir yarım verdim bütün ağır gelir bütün verme.. Rezene falan pek işe yaramıyor malesef sab damla çok iyi geliyor ama ölçüsünü hatırlamıyorum şuan doktora sorun isterseniz veya googledan bakın
Ha deyince malesef geçmiyor kolik sorunu o yüzden sabır gerekli biraz sizi çok iyi anlıyorum onlar ağladıkça sizde ağlıyorsunuz belki, ben ağlıyordum valla
Ama en büyük ilacı zaman büyüdükçe dünyaya adapte oldukça azalacak sorunları..
Emzirme durumu nasıl alıyorlar mı memeyi
Çok teşekkür ederiz bi deneyelimbenımde çocugum bebekken kolikti ne yaparsak yapalım malesef 4. aya kadar geçmiyo.buzukı orhandı sanırım youtube da onu acıyodum anne karnındakı seslerle bı muzık yapmış.bıraz sakinleşiyodu.kanguru ıyı gelıyodu bızımkıde tum gun oyle gezıyodum.ama 4. ayda gecıyo kendılıgınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?