Çocuk Hastalıkları Kolik Bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Nisan1980

🤰➡️🤱🧿💞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
224
161
103
Merhaba sevgili anneler. Bebeğim 2 aylık. Kolik bebek ve günden güne huzursuzluğu artıyor. Doktor idrar tahlili ve kültürüne baktı bakteri üredi idrarinda ve 5 gün tedavi gördük hastanede. Hiçbir şey değişmedi üstelik daha da arttı ağlamalar. Bugün hiç uyumadı. Ben de üzüntüden tükendim onu öyle görmek beni çok üzüyor. Kilo almıyor. Lütfen aynı şeyleri yaşayan varsa paylaşabilir mi?

Gecmıs olsun kendınızı yıpratmamaya calısın bebegonızın sıze ıhtıyacı var.gaz damlası kullanıyor musunuz benm bebegımde kolıktı o sancıları cok ıyı bılırım damla kullanmıyorsanız doktorunuza danısın bır de probıyotık damlayı sorun kullanmıyorsanız yanı hem gaz damlası hem probıyotık sorun emzırıyorsanız yedıklerınıze cok dıkkat edın saglıcakla

Yediklerinizi gözden geçirin..Emiyorsa etkileniyor olabilir..

Öncelikle bu sürecin geçiçi oldugunu unutmayın merak etmeyin genelde kolikler 3. Veya 4. Ayda sakinleşiyor sağlık durumu iyi olduktan sonra endişelenecek bir şey yok kolik olduguna ve farklı bir sıkıntısı olmadığına eminseniz zaten ne yaparsanız yapın o huysuzluk gitmeyecek sabredin olabildiğince bebeğinizle sakin davranın geçiçi bir süreç olduğunu unutmayın paniğe kapılmayın

Benim bebeğim de 37 günlük. Dr kontrolünde kolik dedi.. koligikırmak lazım dedi ve fitil . Rezene (bebekler için)çayı ve gaz damlası metsil verdi. 2 gündürkullanıyoruz hamdolsun gece uyudu bugün. Yoksa çok kıvranıp ıkınıyordu. Benim 3,5 yaşında kızım da var ve o da kolikti. Onda bu kadar şey vermemişti dr ve tam 8 ay çektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…