Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 tane gaz damlası aldım ama hiçbiri bana mısın demiyor aşırı derece de hala sancısı var ne yapacağımı şaşırdımAllah kolaylik versin. Benimde 1.5 aylik bebegim kolik degil ama gaz sancisi ve reflu var. Gaz icin her mamadan once masaj yapiyorum, gaz damlasi kullaniyorum. Masaj biraz rahatlatiyor, sakinlesiyor. Emzik kullaniyorum, o an sancisi varken daha hirsli emiyor odak noktasi degisiyor. Birde beyaz gurultu aciyorum elektrik supurge sesi ve pış pış sesi rahatlatiyor.
3 4 ayda biter diyolar 7 ay mıEmiyorsa yediklerinize çok dikkat edin mama içiyorsa gaz yapmayan mama kullanın ve benim bebeğimde kolikti 7. Ayına kadar devam etti uyurken beyaz gürültü ile uyuyordu sadece
Valla benimki tam 7 ay sürdü inşallah sizin hemen geçer3 4 ayda biter diyolar 7 ay mı![]()
Merhabalar, oncelikle fiziksel olarak giren gaz maalesef fiziksel olarak cikmak zorunda o sebeple o damlalar pek ise yaramaz.Kızlar merhaba benim 25 günlük bebeğim var sürekli ağladığı için bugün doktora götürdüm ve maalesef aşırı gaz sancısı varmış damla falan da verdi ama bana mısın demiyor sadece ağlıyor uyku bile yok psikolojim bozuldu artık
Merhaba öncelikle umarım tez zamanda atlatirsiniz ama uzun süreli düşünmeyin güzel düşünün stres hiç yapmayın gaz için kaleodin damla önerebilir im illa ki yediklerinizden ictiklerinizden gaz alacak bunu onlemeniz için yediklerinize bir miktar kimyon atabilirsiniz hem sütünuzu artırır hemde yemeklerin gazını alıyorKızlar merhaba benim 25 günlük bebeğim var sürekli ağladığı için bugün doktora götürdüm ve maalesef aşırı gaz sancısı varmış damla falan da verdi ama bana mısın demiyor sadece ağlıyor uyku bile yok psikolojim bozuldu artık
Merhaba benim kızım 6 bucuk aylık. İlk 4 ay koliktne çok çektim. 3 aydan sonra azala ara vere vere bitti. Ama herşeyi denedim burada söylenen sadece tke bir şeyin gerçekten işe yaradığını gördüm. O da çingene beşiği. İsterse sallanmaya alışsın boşverin ama bi deneyin derim. Çünkü insanın psikolojisi dayanmıyor o ağlamalara. Çingene slaıncağında kriz gelince ekoyun hafif hafif sallayın muhtemelen sunacaktır. Ben daha erken duyup kuramadığım üzülüyorum. Ne damla ne diyet ne mesaj hiç işe yaramıyorduKızlar merhaba benim 25 günlük bebeğim var sürekli ağladığı için bugün doktora götürdüm ve maalesef aşırı gaz sancısı varmış damla falan da verdi ama bana mısın demiyor sadece ağlıyor uyku bile yok psikolojim bozuldu artık
Kızlar merhaba benim 25 günlük bebeğim var sürekli ağladığı için bugün doktora götürdüm ve maalesef aşırı gaz sancısı varmış damla falan da verdi ama bana mısın demiyor sadece ağlıyor uyku bile yok psikolojim bozuldu artı
Aynı şeyleri yaşadım sabırlı ol geçecek bugünler şimdi bak bebeğim oynuyor ben de çok mutlu bir yaşında . Yani 3 aylıkken gazı azaldı yediklerine çok dikkat et yani ben şu an karnabahar yesem bebeğimi emzirsem yine gaz yapıyor bazı yiyecekleri hala yemiyorum benim bebeğim 6 saat aralıksız ağlıyordu kolik döneminde. Hiç stres yapmadım dedim bugünler geçecek ve geçtiKızlar merhaba benim 25 günlük bebeğim var sürekli ağladığı için bugün doktora götürdüm ve maalesef aşırı gaz sancısı varmış damla falan da verdi ama bana mısın demiyor sadece ağlıyor uyku bile yok psikolojim bozuldu artık