Kolik bebegim ve lohusa depresyonu

cicekbocek49

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
69
44
8
Hepinize merhaba,
Kızım 47 günlük ve kolik. Cok agir geciriyor. Gece sıfır uyku, gunduz de surekli ayakta. Asiri gazi var. Hamilelik öncesi kilomdan daha zayıfım suanda. Kronik hasta olduğum için pandemi süreci surekli evdeydim. Haliyle hala evdeyim. Zaten çıkma sansim yok. Cok kötüyüm. Dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum. Annem de evine dönmek zorunda kaldi. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım... Bunları bi tek ben mi hissediyorum. Ise döneceğim gun bu uykusuzlukla ne yaparım onu da bilmiyorum. Nolur bana akil verin... hic iyi değilim...

Merhaba
Çoğu anne aynı yoldan geçiyor. Ben de ilk 4 ay çok kötüydüm uyku yok dediğiniz gibi stresten kilo veriyor insan. Bu zamanlar hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor. Bebeğiniz gece gündüz ayrımını öğrenince hayata alışmaya başlayınca hafif hafif düzelecek. Gaz sancıları için youtubeden videolar izleyin. Akşam yatırmadan rutinler oluşturun. Banyo masaj emzirme uyutma gibi. Ben 1 hafta her gün aynı saatte yıkayarak düzene sokmuştum. Ama hiçbişey aniden düzelmiyor yavaş yavaş. Sadece sabırlı olup geçeceğine inanın.

Hepinize merhaba,
Kızım 47 günlük ve kolik. Cok agir geciriyor. Gece sıfır uyku, gunduz de surekli ayakta. Asiri gazi var. Hamilelik öncesi kilomdan daha zayıfım suanda. Kronik hasta olduğum için pandemi süreci surekli evdeydim. Haliyle hala evdeyim. Zaten çıkma sansim yok. Cok kötüyüm. Dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum. Annem de evine dönmek zorunda kaldi. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım... Bunları bi tek ben mi hissediyorum. Ise döneceğim gun bu uykusuzlukla ne yaparım onu da bilmiyorum. Nolur bana akil verin... hic iyi değilim...
Papatya yagi senin derdinin cozumu kardeşim. Yeğenim de kolik bebekti gazini anca gobegine patatya yagi sürünce çıkarıyordu masaj yapun ayK ve gobegine bu yag ile dua edecegjne eminim

Hepinize merhaba,
Başka konuya yazmıştım buraya da ekliyorum,

Aynı sorunu yaşadım. Bir-çok damla denedim. Benim bebeğime nurse harveys iyi geldi.
Ayrıca bebeğinizin sırtını ve karnını dairesel SIVAZLAMAYIN. bu gazın çıkmamasına ve daha da rahatsız etmesine yol açar.
Youtube da Hemşire Sevim Kuruçay Çam"ın gaz masajı videolarına lütfen bakın, eminim çok faydasını göreceksinizdir.
Bir de ben bebeğim çok çok ağladığında üstüne bi battaniye atıp balkona çıkarıyodum hava alınca rahatliyordu.
3 ayını doldurduğunda kendisi bacaklarını daha rahat hareket ettirecek, dönmelere falan başlayacak işte o zaman o da siz de rahat edeceksiniz.😊
Çok zor geliyor biliyorum ama geçiyor inanın. Siz sadece elinizden geldiği kadar sakin olmaya çalışın

Back