Kolestorol

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
kızlar, 27 yasındaki nişanlımda beslenmesine özen göstermesine rağmen kolestorol yüksek çıktı. çok üzüldüm. ne yapabiliriz?

kızlar, 27 yasındaki nişanlımda beslenmesine özen göstermesine rağmen kolestorol yüksek çıktı. çok üzüldüm. ne yapabiliriz?

Eşimin ve benim kullandığımız ve memnun kaldığımız bir formülü paylaşmak istedim`;
1 cevizin kabuklarını kırıp ayıklayın[iç ceviz olmamasına dikkat edin, çünkü böceklenmeye karşı insan sağlığına zararlı kimyasallar kullanıldığı söyleniyor)
1 bardak suya ayıkaladığınız cevizleri atın.
Sabaha kadar bekletin
Sabah bu suyu içip,cevizleride afiyetle yiyin.
Umarım sizde faydasını görürsünüz.

okulumuzdaki bir öğretmen arkadaşımız(bey) biberiye çayı içerek kolestrol oranını düşürdüğünü söylemişti...

Eşimin ve benim kullandığımız ve memnun kaldığımız bir formülü paylaşmak istedim`;
1 cevizin kabuklarını kırıp ayıklayın[iç ceviz olmamasına dikkat edin, çünkü böceklenmeye karşı insan sağlığına zararlı kimyasallar kullanıldığı söyleniyor)
1 bardak suya ayıkaladığınız cevizleri atın.
Sabaha kadar bekletin
Sabah bu suyu içip,cevizleride afiyetle yiyin.
Umarım sizde faydasını görürsünüz.
bu yöntemi uzun dönemdir deniyor.. yakında tahlil yaptıracak.. sonucu bildiririm..
teşekkürler..
okulumuzdaki bir öğretmen arkadaşımız(bey) biberiye çayı içerek kolestrol oranını düşürdüğünü söylemişti...

bunu da denesin..

X