açıcıya gerek olmayabilir canım ya.yada çok bekletmeyin yani sürekli kontrol et kardeşinin saçlarını :) 15 20 dk yeterli olur bence hangi renk istiyosunuz
açıcıya gerek olmayabilir canım ya.yada çok bekletmeyin yani sürekli kontrol et kardeşinin saçlarını :) 15 20 dk yeterli olur bence hangi renk istiyosunuz
canım sacları cok zor acılıyo kac kere boyadıkk tutmuyo renk. benim arkadasım wardı 4 saat bekletmıs sacında baya güzel karamel gibi bi renk olmustu.. kardesımde acıkk kahve fln istiyo 4 saat bekletsek bi zararı fln olurmu acaba
4 saatmi yuuh ben siyah rengi akıtırken bile 1 saat beklettim zararı olur canım ya kimyasal sonuçta dibe uyguluyosun.saça uygulayın ara sıra da bakın işte rengine anlarsınız canım zaten
4 saatmi yuuh ben siyah rengi akıtırken bile 1 saat beklettim zararı olur canım ya kimyasal sonuçta dibe uyguluyosun.saça uygulayın ara sıra da bakın işte rengine anlarsınız canım zaten
canım cok tesekkurlerr 5 10 dk yaa boyuycaz umarm açabiliriz.. ben kendi sacımada uygulamayı düsünüyorum biraz acmak istiyorum ins felaket bi renk cıkmaz ortya