Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
açıcıya gerek olmayabilir canım ya.yada çok bekletmeyin yani sürekli kontrol et kardeşinin saçlarını :) 15 20 dk yeterli olur bence hangi renk istiyosunuz
açıcıya gerek olmayabilir canım ya.yada çok bekletmeyin yani sürekli kontrol et kardeşinin saçlarını :) 15 20 dk yeterli olur bence hangi renk istiyosunuz
canım sacları cok zor acılıyo kac kere boyadıkk tutmuyo renk. benim arkadasım wardı 4 saat bekletmıs sacında baya güzel karamel gibi bi renk olmustu.. kardesımde acıkk kahve fln istiyo 4 saat bekletsek bi zararı fln olurmu acaba
4 saatmi yuuh ben siyah rengi akıtırken bile 1 saat beklettim zararı olur canım ya kimyasal sonuçta dibe uyguluyosun.saça uygulayın ara sıra da bakın işte rengine anlarsınız canım zaten
4 saatmi yuuh ben siyah rengi akıtırken bile 1 saat beklettim zararı olur canım ya kimyasal sonuçta dibe uyguluyosun.saça uygulayın ara sıra da bakın işte rengine anlarsınız canım zaten
canım cok tesekkurlerr 5 10 dk yaa boyuycaz umarm açabiliriz.. ben kendi sacımada uygulamayı düsünüyorum biraz acmak istiyorum ins felaket bi renk cıkmaz ortya