• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston %9 sac açıcısı

irvaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
84
3
36
Tokat
kızlar kardesımın sacını acıp acık bi renge boyamayı düsünüyoruz sacları koyu kahve. Açıcı'yı sacta kac saat bekletmemiz lazım? bileniniz warmı...

dha önce saçını hiç boyattı mı kardeşin? doğal rengi üzerine mi boyayacaksınz?

açıcıya gerek olmayabilir canım ya.yada çok bekletmeyin yani sürekli kontrol et kardeşinin saçlarını :) 15 20 dk yeterli olur bence hangi renk istiyosunuz

açıcıya gerek olmayabilir canım ya.yada çok bekletmeyin yani sürekli kontrol et kardeşinin saçlarını :) 15 20 dk yeterli olur bence hangi renk istiyosunuz

canım sacları cok zor acılıyo kac kere boyadıkk tutmuyo renk. benim arkadasım wardı 4 saat bekletmıs sacında baya güzel karamel gibi bi renk olmustu.. kardesımde acıkk kahve fln istiyo 4 saat bekletsek bi zararı fln olurmu acaba

4 saatmi yuuh ben siyah rengi akıtırken bile 1 saat beklettim zararı olur canım ya kimyasal sonuçta dibe uyguluyosun.saça uygulayın ara sıra da bakın işte rengine anlarsınız canım zaten

4 saatmi yuuh ben siyah rengi akıtırken bile 1 saat beklettim zararı olur canım ya kimyasal sonuçta dibe uyguluyosun.saça uygulayın ara sıra da bakın işte rengine anlarsınız canım zaten

canım cok tesekkurlerr 5 10 dk yaa boyuycaz umarm açabiliriz.. ben kendi sacımada uygulamayı düsünüyorum biraz acmak istiyorum ins felaket bi renk cıkmaz ortya

açmadan önce resimleri çekip atsanıza buraya ve açtıktan sonra da :) merakla bekliyorum haberlerinizi

Back