bütün saçım aynı renk duruyo.diğer renklere göre çizgi çizgi dalgalanmalar yok mesela. yine çok parlak ama öyle eğreti durmuyo o parlaklık. önceki boyamalarımda soğuk bi parlaklık vardı.itici geldi bana öyle olması.hatta keşke hiç boyamasaydım kendi rengiyle kalsaydı diye düşünmeye başlamıştım.bu renk güzel ama tavsiye ederim.
rica ederim.ama 6.8 hakkında beklediğimden çok koyu çıktı diyen biri vardı forumda.ben hiç kullanmadım 6.8i ama 5.8 ondan daha koyu olur diye düşünerek yorum yapabilirim.benim saç rengim bildiğin kahve koyuluğunda oldu.hatta palette sıcak çikolata almıştım kendime ama onu annem aldı sana koyu gelir diye elimden.onun saçı simsiyah oldu mesela.hani palettenin renklerine güveniyo burda herkes ama annemin saçını gördükten sonra ben daha da palette almam.voila çok daha güvenilir geldi bana.
bi de voila yenilendi ya,içinde boyamadan önce saçına sürdüğün renk sabitleyici vardı.belki onun sayesinde böyle tek renk de olmuş olabilir.öyle akma falan da olmadı.ikinci yıkamaya kadar açıldı rengi bi daha da aynı kaldı.
6.8 de açmaz ama seninkini.diplerin çok çıkmadıysa 7.8 boya bence.karamel boya yani.çünkü 6.8 için de koyu bi renk demişlerdi.
bi de kolestondan uzak dur bence.ilk defa boyadım ya saçımı koleston karamel kumralla.halat gibi oldu sanki.saçımın suyunu sıkıyorum banyoda burarak böyle ama sıkılmıyo.resmen oyuncak bebeklerdeki saçlar gibi olmuştu.bir korktum sorma bundan sonra böyle olcak die.annem bana demişti saçını boyama die kaç defa sövdüm kendime bilmem hehe.ama çok şükür diğer markalar böyle yapmadı saçımı.
bi de kolestondan uzak dur bence.ilk defa boyadım ya saçımı koleston karamel kumralla.halat gibi oldu sanki.saçımın suyunu sıkıyorum banyoda burarak böyle ama sıkılmıyo.resmen oyuncak bebeklerdeki saçlar gibi olmuştu.bir korktum sorma bundan sonra böyle olcak die.annem bana demişti saçını boyama die kaç defa sövdüm kendime bilmem hehe.ama çok şükür diğer markalar böyle yapmadı saçımı.
ßende Koleston'la ilk defa boyadım ama çok memnun kaldım saçlarım yumusacık çokda güzel açıldı sacımın rengi senin neden öyle oldu acaba kafamçokkarıştı
saçlarım ince telli olduğundan çabuk yıpranıyodur muhtemelen.ben saçlarımı boyamazken bile hem saç kremi kullanırdım hem saç maskesi.ancak böyle kırılmasını önlerdim.koleston kullandığım kısıtlı sayıdaki boyalar arasında saçıma en çok zarar veren boya oldu.:sinifsinif:
şimdi saçlarım öyle değil.2 ay önce boyamıştım kolestonla.katlı kestirdim kırıklar neredeyse hiç kalmadı.hiç boyanmamışken nasılsa şimdi de aynı durumda.
kolestonun çikolata kahvesi güzel çok koyu çıkmıyo..bundan sonra büyük ihtimalle bu renkle devam edicem..aslında palettenin sıcak çikolatası da çok güzel..ama ilk boyandığında saç diplerinde boya kalıyo..rengi açıldıkça çok güzel oluyo...ama ilk boyandıktan sonra diplerde boya kalması kafa derisini kaşındırıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?