Bana kalırsa 7 daha açık renk numara yükseldikçe renkde açılıyor çünkü:)
cıkolata kahve sıyah gıbı duruyor demıstı cogu kısı bence cıkolata kahve yapma derım
bı de palette nın renklerı daha gercege yakın olur koleston bıraz koyu olabılıyor
yorumun için teşekkür ederim canım...evet nereye baktıysam herkes kolestonun renklerinin olduğundan koyu çıkmasından şikayet etmiş...
acaba boya kutusu içinde verilen oksidanı değil de herhangi bir sarı boyanın içinden çıkan daha yüksek bir oksidanı kullanarak daha açık hale getirebilirmiyim ki ?
sanırım 6 numaraların içinden % 9 luk oksidan çıkıyor....% 12 lik le yapsam fisfisfis
paletteye baktım ama aradığım ton değil...aradığım sadece koleston ve voilada var voilayada güvenemedim birisi bit yapıyor demiş...geriye bir koleston kalıyor..
valla ben hala bitlenmediğime göre bişey yaptığı yok voilanın.lmaz:
kolestonla boyamak yerine voila ile boya daha iyi.koleston koyu çıkarıyor ve voila ile ben ne renk beklediysem o renk oldu saçım.katalogda beğendiğim renge sahip olmak gibisi yok bence.yerimseniben
ben koleston çikolata kahve boyamıştım hiç de koyu olmamıştı, kutunun üzerindekinden daha bakır parlıyor o kadar
teşekkür ederim canım..bu yorumun içimi rahatlattı
zaten voila da yenilenmiş kutuları falan değişmiş...
kolestondaki çikolata kahve ve ışıltılı kahvenin muadili voiladaki 6.8 koyu karamel ve 7.8 açık karamelmiş...kolestonla korkulu rüya görmektense voila kullanmak sanki daha iyiCADIARZUCADIARZU
ben 5.8 kullandım cappuccino rengin adı.6.8 i göremediğim için 5.8i aldım.ama burda 6.8 hakkında çok koyu oldu diye yazmışlar sonradan gördüm.ama benim boyadığım renk katalogda göründüğü gibi oldu benim saçımda.yenilenen voila ile boyadım ben de zaten.ilk boyadığımda koyu olmuştu ama bi iki yıkamada olması gereken renge geldi.
o katalog saçların göründüğü linki yazar mısın burdan? ben de kaç gündür öyle bişey arıyodum.
ben ilk iki ay önce boyamaya başladım saçımı.koyu kumraldı normal saç rengim.koleston karamel kumral 7.3 ile boyamıştım.sonra üzerine garnierin amonyaksız boyalarından sıcak çikolata 5.35 ile fındık kabuğu 6.23 ü karıştırarak boyadım.ama 2 haftada falan hiç boyanmamış gibi aktı.arkadaşlar saçın sarı turuncu arası bişeye dönüştü deyince ben de gittim voilanın 5.8ini aldım boyadım.
öyleyse 6.32 olan sıcak çikolata da iyi olmaz benim saçımda.ama o renk de bana çok tatlı gelmişti.benim saç rengimden daha kızılımsı duruyodu.tek fark kızıllığındaydı yani.
sarı ya da turuncu değil kesinlikle.ya böyle pembemsi bi ışıltısı var sanki.ne mor ne de kızıl.bordo diyesim geliyo. :)) tarif edemiyorum ama çok tatlı bi renk oldu.eski voila kataloglarında koyu karamel ile sonbahar rüyası renklerini karıştırmışsın gibi duruyo sanki.
hatta benimle aynı rengi boyayan bi arkadaş vardı forumda.cappuccino 5.8 boyamış resimlerini de koymuş foruma.aramaya cappuccino yazarsan çıkıyo hemen.orda göründüğünden bi ton daha koyu renk.flaşın ışığı yüzünden daha açık durmuş orda bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?