merhaba arkadaşlar buraya ilk mesajımı sizden yardım isteyerek atıyorum...
resimde de görmüşsünüzdür beyaz tenliyim saçlarımdaa koyu kahverengi bende sarıya merak sardım şu aralar mutlakaa bi kerede olsa yaptırmak ya da yapmak istiyorum ama açık tonlarda we doğal gibi dursun istiyorum we sanırım küllü olması bu istediğim doğallığı sağlayacak diye düşünüyorum kolestonun 12.1 çok çok açık küllü sarısı hakkında ne düşünüyorsunuz sizce yapabilir miyim saçlarım incetelli çok zarar görür mü we herşeyden önemlisi sizce yakışır mı???:kedi:
ya ben koleston 11/1 kullanıyorum doğal sanıyolar ama 12/1 alcektim kaldırılmış dedi kozmetikçi bayan ve sonrada rastalamadım hiç ( zararı olur tabi her boya gibi yıpratır bide boyalı saçı açmak daha da artırır ince telli demişsin çok ince telliyse kesinlikle böle elektrikli olur çok incelik falan bnkiler çok dayanıklı maşallahı var bira inceldi
duyduğuma göre boya numaraları büyüdükçe kanserojen etkisi artıyormuş. saçların tabi yıpranır ve birkaç açma işlemi gerektirir canım. çok istiyorsan sık röfle yaptırarak yavaş yavaş aç bence...
ya ben koleston 11/1 kullanıyorum doğal sanıyolar ama 12/1 alcektim kaldırılmış dedi kozmetikçi bayan ve sonrada rastalamadım hiç ( zararı olur tabi her boya gibi yıpratır bide boyalı saçı açmak daha da artırır ince telli demişsin çok ince telliyse kesinlikle böle elektrikli olur çok incelik falan bnkiler çok dayanıklı maşallahı var bira inceldi
kaldırıldığını bilmiodumm internette görmüştüm bendee bide ben saçlarımı önceden kızıla boyayıpp uzun bi süre öyle kullanıp çok yıprandıkları için koyu kahweye boyayıp kendi saçlarımı uzattım şu anda hiç boya kalmadı saçımda kendi saçlarım çıktı hep böle sağlıklı güsel ama işte peqq bi heweslendim sarıya ama istiyorum ki şöle saçlarımı yıkayıpta kurttuğum zaman yani düzleştirici yada fön çektirmek zorunda kalmadan saçlarım yine şimdikiler gibi parıl parıl olur mu yoksa bazıı kızlar görüorum sarı ama çiltişik çiltişikk öle olcak diye korkuyorummohaoldumsmile
duyduğuma göre boya numaraları büyüdükçe kanserojen etkisi artıyormuş. saçların tabi yıpranır ve birkaç açma işlemi gerektirir canım. çok istiyorsan sık röfle yaptırarak yavaş yavaş aç bence...
tawsiyen için teşekkür ederim ama sık röfle de çok yapay gibi geliyo sanmki öle durmaz mı yani ben peq anlamıyorum ama yaptıran bi arkadaşım wardı ya onun kuaförü beceremedi ya da kötüydü yani sanki