- Konu Sahibi girlwhoneedssuggest
Bunca yıl kolumdaki tüylerden rhaatsız olmamıştım ama bu sene aşırı rahatsız olmaya başladım. Ellerimin üstünde olmak üzere çok yoğunlar ve bi ilk olarak elime ağda yapayım diye 4 ay önce ağda yapmaya başladım ve iki haftada bir yapıyorum artık sadece elimin üstüne. Ama iki haftada aşırı çıkıyorlar eskisi haline geliyorlar. Bu yüzden koluma yapmaya cesaret edemedim.
Sizce ağda yapmalı mıyım? Bu tüylerimden nefret ediyorum kolum resmen erkek kolu. 2-3 cm hepsi :/
Ayrıca bir arkadaş var. Eskiden annesinin arkadaşı ona bir çeşit paptya veriyormuş ve bunu sürünce dökülüyormuş. Ve sonraları hiç kalmamış.
Ya da biz direk papatya yapsak sararır mı? Yardım ederseniz aşırı sevinirimm :)))
Sizce ağda yapmalı mıyım? Bu tüylerimden nefret ediyorum kolum resmen erkek kolu. 2-3 cm hepsi :/
Ayrıca bir arkadaş var. Eskiden annesinin arkadaşı ona bir çeşit paptya veriyormuş ve bunu sürünce dökülüyormuş. Ve sonraları hiç kalmamış.
Ya da biz direk papatya yapsak sararır mı? Yardım ederseniz aşırı sevinirimm :)))