• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koldaki tüyler

önceden sirle alıyordum şimdi ise bimin ağda bandıyla alıyorum. çok pratik hem çok da güzel alıyor

bnde sirle alıyorum azalsın diye de limonla tuzu karıştırıp hemen ağdadan sonra sürüyorum

bende ağda bandıyla almaya başlamıştım ama kıvrım yeri çok acıdığından yarıda bırakmıştım bi gün erkek arkadaşım kollarındaki tüyleri ya hiç alma ya da yarım bırakma çizgi gibi duruyor dedi :9: :9: çok utanmıştım tamam ya hallederim falan dedim sonra tabiki tercihim hiç almamaktan yana oldu :9:

Kızlar kolunuzdaki tüyleri nasıl alıyorsunuz. şuana kadar hiç almadım ama rahatsız oluyorum yaz da geldi. oksiyenle açsam mı diye düşünüyorum alsam sert çıkmasından korkuyorum cesaret edemiyorum. ne önerirsiniz..
tüylerim az ve açık renk olduğu halde yazları sir ağda ile düzenli alıyorum, sir teni tahriş de etmiyor ve sert çıkarmıyor normal ağda gibi değil. kesinlikle sir öneririm.

Ben yazın oksijenle sarartmıştım,gayet iyi oldu ama dibinden yine siyah çıkmaya başlayınca görüntü kötü oldu bir de tenim çok hassas olduğu için kolumda sivilceler çıkmıştı.O yüzden oksijeni önermem..

Bence en iyisi sir ağda. Başka şeyleri falan deneme:34:

ben de sir le aldım gayet iyi...eskiden makineyle alıyordum o da iyi ama çok cabuk çıkıyor... sir daha iyidir..ama makineyi bacaklara tavsiye etmem berbat etti ya...

Back