ağdayla acımıyo kollar.....
Kesinlikle katılıyorum,en az acıyan yer diyebilirim.
Sir ağda ile kuaförde on dakikada bitiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağdayla acımıyo kollar.....
Makineyle alıyorum canım bir sorun olmuyor uzun ya da siyah çıktıkları yok,2-3 senedir düzenli alıyorum
Sir denemeye karar verdim . ayrıca beyaz tenliyim ama az değil kolumda baya göze batıyor yada ben öyle hissediyorum. bakalım alayım memnuniyetimi yazıcamn :))
Bende şuana kadar bir kere ağdayla aldım makineyle alsam daha çok çıkmaz demi ondan korkuyorum sadece.
Bende az olduğunda makineyle alıyorum koltuk altımı bacağımı falanda kola hiç denememiştim en kısa zamanda deniycem o zaman :)
Hayır canım ya ben her tarafımı makineyle alıyorum özel bölgemin belli kısımlarını bile çoğalma gibi durum görmedim hatta düzenli ağda yapan arkadaşlarımdan bile daha az seyrek çıkıyor kıllarım
Bende bi kere almıştım geçen sene ağdayla şuan baya çıkmış durumda mezuniyetten önce haftaya alıcam ağda daha iyi oluyor sanırım :)
canım en kolay çözümü çakmakla yak tütsü yap makina ve ağda traşlı gibi gür çıkartıyor bende kız kardeşimle yakıyorum bebek gibi oluyor cildim tavsiye ederim.