• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koldaki tüyler

Makineyle alıyorum canım bir sorun olmuyor uzun ya da siyah çıktıkları yok,2-3 senedir düzenli alıyorum

2dir sirle aldırıyorum bende
ilk aldırdıgımda oyle hosuma gittiki yanaklarıma fln suruyodum yumusaklıgı beni mest etmisti=)

Ama tekrar cıkmaya basladıgında banyoda kollarımı liflerken biraz acıtıyo=)

Sir denemeye karar verdim . ayrıca beyaz tenliyim ama az değil kolumda baya göze batıyor yada ben öyle hissediyorum. bakalım alayım memnuniyetimi yazıcamn :))

Bence siz almayın, güzellik salonunda aldırın. Sonuç gayet iyi. Öyle söylendiği gibi tüylerde çoğalma da olmuyor. Canım yandığı için gitmeden önce ağrı kesici içiyorum ben.

Bende şuana kadar bir kere ağdayla aldım makineyle alsam daha çok çıkmaz demi ondan korkuyorum sadece.

Hayır canım ya ben her tarafımı makineyle alıyorum özel bölgemin belli kısımlarını bile çoğalma gibi durum görmedim hatta düzenli ağda yapan arkadaşlarımdan bile daha az seyrek çıkıyor kıllarım

Hayır canım ya ben her tarafımı makineyle alıyorum özel bölgemin belli kısımlarını bile çoğalma gibi durum görmedim hatta düzenli ağda yapan arkadaşlarımdan bile daha az seyrek çıkıyor kıllarım

Bende az olduğunda makineyle alıyorum koltuk altımı bacağımı falanda kola hiç denememiştim en kısa zamanda deniycem o zaman :)

Bende bi kere almıştım geçen sene ağdayla şuan baya çıkmış durumda mezuniyetten önce haftaya alıcam ağda daha iyi oluyor sanırım :)

1 yıl boyunca hiç almadın mı kollarını :53:
Ben yarım santim çıktığında bile rahatsız oluyorum zor bekliyorum ağda zamanım gelsin diye
Çabucakta alıştım tertemiz olmasına en küçük tüyü bile istemiyorum artık :)

hanımlar ben ağdayla alıyorum tenim hassas aldıktan sonra hemen kabarcıklar oluşuyor ve ancak 3 haftada yada 1 ayda iyileşiyor ne önerirsiniz? çok çirkin duruyor :(:50:

2 senedir görüşmediğim arkadaşımla görüştük bugün. kızda inanılmaz tüy vardı ama eskiden almıyordu. hatta o zaman erkek arkadaşım bile benden çok kılı var demişti. neyse bugün buluştuğumuzda bir baktım seyrek seyrek cılız kıllar var. sordum lazer mi yaptırdın diye. ağdayla almış 2 yıl boyunca yaz kış şimdi bitti bitçek. böyle varla yok arası hani artık almasa da yaklaşmadan fark edilmiyor. o kızın bile azaldıysa herkesin azalır :)) alın gitsin korkmayın yani:)
bende alıyorum ama ölü gibi beyaz olduğumdan sarı tüy bile bayrak gibi görünüyor zaten 5 10 tane var ama olsun e bide okul iş falan kendime daha güvenli hissediyorum kim ne derse desin:)

Ben Veet'in vücut için olan ağda bantlarını kullanıyorum ve çok memnunum. İnceltiyor, zayıflatıyor ve 1 ay kadar idare ediyor.
(ısıtmak için avuç içinde ısıtmak yerine 2-3 saniye saç kurutma makinasını tutuyorum üzerine :) hemen ısınıyor zaten. Bandı 2'ye ayırıp hemen işlem yapabiliyorum. Çok da pratik aynı zamanda.)
Deneyebilirsin..

canım ben kollarımı hiç aldırmamıştım çok rahatsız oluyordum siyah ve kalınlardı. Ağda yaptırdım alerji oldu izler kaldı, epilatörü denedim o da çok uğraştırdı. geçenlerde sosyete pazarına gitmiştim hani orda şu zımpara gibi olan tüy alan zımbırtılar var ya bi deneyim dedim. Kökünden almıyor fakat gerçekten pürüzsüz oluyor ve geç çıkıyor üstelik kuvvetlendirmiyorda. bi dene derim ben hem acısız hem pratik..

Kolarimi ben almiyorum ama düsünmuyor degilim acik tenli kumralim yogunlar benim gözümde tum kollu mu aliyorsunuz nasil yapiyorsunuz ?

Çok acılı oluyor ama iğneli epilasyon yaptırıyorum :S dayanabilirseniz tavsiye ederim.

kolumda denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim :) vücudum çok hassas olduğu için bir süre devamlı olarak krem kullandım, bazılarında çoğlatıyo diye şikayette duymuştum ama bende öyle bir problem olmadı.

sonra bir gün ağda yapmaya karar verdim evde. dirseğimin bi on cm yukarısı falan o kadar morardı ki yani şiddet görmüş gibiydim resmen. ve yaklaşık 3 hafta falan uzun kollu giyinmek zorunda kaldım yazın en sıcak günlerinde..sonra makina denedim o daha da beter alırken acımasını bi yana bıraktım tüyler çıkmaya başlarken o kadar sertti ki deriden çıkmaya çalışan tüyler canımı acıtıyodu yani. bu olay üzerine kreme devam ettim

sonra yine geldiler bana birgün :D dedim ki bi de kuaförde yaptırayım şunu. inanın o mosmor olan ben nasıl olduğunu bile anlamadım 10 dakka sürmedi ve tertemiz oldu. eğer hassasssa vücudunuz ağdayı evde yapmanızı önermem açıkçası tecrübelerime dayanarak :)

Back