• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koldaki tüyler

MaRYSouR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
57
0
86
Eskişehir
Kızlar kolunuzdaki tüyleri nasıl alıyorsunuz. şuana kadar hiç almadım ama rahatsız oluyorum yaz da geldi. oksiyenle açsam mı diye düşünüyorum alsam sert çıkmasından korkuyorum cesaret edemiyorum. ne önerirsiniz..

Tüysüz kol çok güzel duruyor.Öbür türlü zarif durmuyor.Sarartmak çözüm değil bence.Sirle aldırın.Sonra makineyle devam edersiniz.

canım en kolay çözümü çakmakla yak tütsü yap makina ve ağda traşlı gibi gür çıkartıyor bende kız kardeşimle yakıyorum bebek gibi oluyor cildim tavsiye ederim.

Ben almıyorum canm,ufacıklar ve tüy şekindeler gerek duymuyorum,renk olarakta belli belirsiz..
Ama yakın arkadaslarımdan birisi agdayla alıyor;bir keresinde kısmen morluklar vardı kolunda...
Çok acır yaa:26:alma bence:8:

Ben almıyorum canm,ufacıklar ve tüy şekindeler gerek duymuyorum,renk olarakta belli belirsiz..
Ama yakın arkadaslarımdan birisi agdayla alıyor;bir keresinde kısmen morluklar vardı kolunda...
Çok acır yaa:26:alma bence:8:

ağda denemek istedim ama yarıda bırakırdım heralde rezalet :D bnm cildimde hassas morara bilir beyaz tenliyim çok

Ben makineyle alıyorum uzun süredir ve gayette memnunum cogalma falan olmadı hiç ilk baslarda agdayla aldırıyordum ama makineye döndüm. Bayanlarda hiç hos görünmüyor koldaki tüyler :37:

bende bi kere boyle bi konu açmıştım. beyaz tenli olmama rağmen kol tuylerim rahatsız etmeye başlamıştı. sonra aldırdım. gerçekten görüntü çok guzel oluyor. ama kışın çok üşütüyor beni nedense. o yuzden mumkun olduğunca kışın aldırmıyorum. acıya gelince benim canım çok tezdir ama kollarımı alırlarken canım yanmıyo

Ağdayla yapılması daha mantıklı bana göre hiç acımıyor. Makineyle denedim 2 kez inanılmaz artırdı tüyleri.

Bende beyaz tenliyim ve biraz var kolumda bende rahatsiz oluyorum alinca cok cikar yahu :26:

bi arkadasim epilasyon yaptirmisti tamamen gitmemisti ama seyrek seyrek ince kalmisti cok dogal duruodu. neyseki bu kollardaki tuyler konusunda sansliyim esmer olmama azicik varrr bende ;d

Sir denemeye karar verdim . ayrıca beyaz tenliyim ama az değil kolumda baya göze batıyor yada ben öyle hissediyorum. bakalım alayım memnuniyetimi yazıcam :))

Ben de sir ile alıyorum, kola bir aksesuar takınca çok zarif duruyor. Yazın hafif bronzlaşınca daha da güzel oluyor...
:9:

Kollarımı eldivenle almıştım ilk önce sonra inanılmaz arttı. Bende arkadaşın dediği gibi çakmakla yaktım bu seferde kara kara oldular. Şimdi sirle aldırıyorum pasparlak çok güzel oluyor tavsiye ederim :)

Bugün 3. defa aldım kollarımı ve çok güzel bir duygu diyebilirim .
Mis gibi tertemizz kollar :21:
Neden daha önce almamışım diyorum .
Ben sir ağda kullanıyorum . Ki en iyisi de bu bence .
Ama tek başına almak zor oluyor illa ki birisinin olması lazım . Ya da mecbur kuaföre aldırıcaksın . :19:

Bende bi kere almıştım geçen sene ağdayla şuan baya çıkmış durumda mezuniyetten önce haftaya alıcam ağda daha iyi oluyor sanırım :)

Back