• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kolbastı sevenler kulübü

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
245
363
Diğer
arkadaşlar sizi bilmeme ama bayılıyorum kolbastıya hem karadenizli olarakta çok seviyorum.ama oynamayı bilmiyorum valla öğrenmekte çok isterim.benim gibi sevenler varmı kop kop kop

:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

Hee walla ben de seviyom bu kolbastıyı...müziği ve ritmi çok güzell...ama oynamayı bilmiom o başka...:((

hastasayım bacım büyün oyunları olduğu gibi bunuda becerebiliom gibi ama çalışmam gerek tabe haydi eller havaya hihoyyyt

bundan bir sene once turkiyedeki ablamlara gostermisdim ogrenip ablam dalga gecmisdi ne deli gibi zipliyon ipini koparan seyler gibi dediydikaydirigubbakcemile3 simdi moda olduda kendi bile deniyo artik kaydirigubbakcemile3

çekilinn kolbastıcınızz geldiiii:teytey: delikafadulden hoptek hoptek oyanyalım bir oyana bir bu yana zıplayalım kolbastıyla uşaklarr hep beraberr coşalımm:dance:​

oynıyabiliyonmu bari fıstık ya ben oynıyamıyom bnedense

yaa istediğim gibi oynayamıyorum ama kolbastının ana figür hareketini yapıyorumda daha da geliştirip kendimden bişeyler katarak kolegrafi oluşturmam lazım tatlımkaydirigubbakcemile3 yani oynuyorum ama yeterli değill geliştirmem lazım internetteki videolarda oynuyolarya kızlar onlar gibi oynamam lazım:dance:

ay bende bayılıyorum walla ya cook guzeller soluksuz iziliyorum oynayanları ama guzel oynayacaklar o zman ızlemeye doyamıyorum....

Back