Kolayla antidepresan içti öldü!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kolayla bu ilacı içti öldü!
38 yaşındaki İngiliz kadın 8 litre asitli içecek içip antidepresan ilaç alınca hayatını kaybetti.

Bu yılın başlarında 8 litre asitli içecek içen bir çocuk annesi kadın, aşırı dozda kafein ve fluoksetin maruz kaldığı için yaşamını yitirmişti. Asitli içeceğin yanı sıra depresyona karşı aldığı Antidepresan ilaçları da içen kadın 19 yaşındaki oğlu tarafından evinde ölü bulundu.

İngiltere’de yaşayan Victoria Lane 38 yaşında kalp krizi geçirerek hayata veda etti. Yapılan araştırmada Lane’nin günde 8 litre kola içtiği tespit edildi.
İngiltere'de 38 yaşındaki Victoria Lane içtiği aşırı kola sonucu hayatını kaybetti. Kadının aldığı depresyon ilaçların ağız kuruluğuna neden olduğu ve bununla baş etmek için günde yaklaşık 8 litre gazlı içecek içtiği öğrenildi.

İçeceği sevdiği için her gün içtiği bilinen ve bu yılın başlarında hayatını kaybeden kadının ölümünden sonra yapılan incelemeler ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı.

Yüksek dozlarda şekersiz asitli içecek ile antidepresan ilaç alındığında vücuttaki kafein ve fluoksetin miktarının ölüme neden olabileceği açıklandı. Bu maddelerin aşırı dozda alınmasının kadının ölümüne neden olmuş olabileceği belirtildi.
http://www.yedirenkhaber.com/saglik/kolayla-bu-ilaci-icti-oldu/haber-217635

Kola dayımın da midesinin delinmesine sebep olmuştu. Hastaneye yetişmesek neler olurdu düşünmesi bile korkunç. Ne tehlikeli bir içecekmiş.

Bugün kola içtim üstüne de ilaç içtim ama ben ya bu haber fena korkuttu beni

8 litre kola mı kız ben günde 2,5 litre suyu icicem diye göbeğim catliyo sen nasıl içtin o kadar kolayi

Kolayla apirin içip bayılmıştım bende birkeresinde. Ama bu 8 litre ne yahu 1 bardağı zor bitiriyorum ben. Direk ölüme kapı açmış

8 litrede o kadar şeker vardır ki şeker komasına girmiştir zaten

Işte bu Yüzden 8 senedir ağzıma kola sürmüyorum...
Tek bir yararı olmadığı gibi zararları bir ton.
iyi yapıyorsun hem kilo da aldırıyor bu illet sen ondan manken gibi fiziğini muhafaza ediyorsun demek

ben bırakamadım gitti

haftada 3 litre filan tüketiyorum tek başıma yazın 4 litreyi de bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…