Kolayca gizlenebilecek vibratör önerisi olan var mı?

Ruj gorunumlu olanlara baktim nasil biseymis diye 12cm yaziyordu cantada tasimak icin neresi kucuk? 20cmlik biseyi hangi gorunumde tasiyacaksin
Mesleği güvenlikse eğer job niyetine belinde taşısn lazım oldukça alır eline ohh miss milleti de onunla döver shshsjsj

Miss Salvatore niye gülüyon yavv geçen birisi fırçayı alın kocayi bırakın. Kocaya gerek yok demişti. O kadar etkiliymiş
sapyoseksuel sen mi demiştin öyle kim demişti ben de görmüştüm o yorumu ama hatırlamıyorum bizde Oral-B nin titreşimli diş fırçası var. Ama sırf onun için ayriyeten fırça alamam hiç denemedim bunu. Ama haz veriyordur illaki

Hatırlamıyorum ya. Bence bir sen al. İşe yararsa banada söyle.

Ise yararsa kocişkoya kilitoris masaji yap diye yalvarmaktan kurtulurum

Sen çalisiyormusun canim.
Yapsın yahuu, niye yalvarıyorsun, sadece erkekler zevk alırsa bencillik olur bu. Yok canım çalışmıyorum ev işlerinde anneme yardım ediyorum. Bu +18 konuları bana pek iyi gelmiyor. O yüzden çok takılmamaya çalışıyorum burda kendime sitenin +18 kısmını yasakliyorum ama tuhaf bir soru görünce dayanamayıp bakıyorum yine.

Bi işe gir hem kafan dağılır hem elinde kendi paran olur. Yalvarma kısmı biraz abartı oldu o sadece sözü guzellemek için eklentidi yalvarmiyorum ama ben isteyince naz yapıyor 18 konularının olmazsa olmasizin

Haklısın 2-3 ayda bir kızlarla görüşüyorum. Kış gelince çok sık görüşemiyoruz. Kursa falan gitmek istiyordum ama kurs yerleri bana 1 buçuk saat mesafede. Aslında çalışmamamın sebebi : Annemin sağlık durumu ve boşanan abimin kızıyla,okul işleriyle falan ilgilenmek.

Son düzenleme:
Ben demedim yaw şimdilik herifinen ite kaka idare ediyoz sonraları için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…