- 15 Aralık 2024
- 1
- 3
- 1
- Konu Sahibi portakalkedisi
Hem çantamda taşıyabileceğim hem de görenlerin anlamayacağı bir vibratör istiyorum. Ruj görünümlü olanlar çok küçük ama çok büyük olsun da istemiyorum. Ne önerirsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden taşınabilir?Hem çantamda taşıyabileceğim hem de görenlerin anlamayacağı bir vibratör istiyorum. Ruj görünümlü olanlar çok küçük ama çok büyük olsun da istemiyorum. Ne önerirsiniz?
Mesleği güvenlikse eğer job niyetine belinde taşısn lazım oldukça alır eline ohh miss milleti de onunla döver shshsjsjRuj gorunumlu olanlara baktim nasil biseymis diye 12cm yaziyordu cantada tasimak icin neresi kucuk? 20cmlik biseyi hangi gorunumde tasiyacaksin
freya_ canı sıkılınca şak diye çıkarıp azmak için olabülü
ŞemsiyeRuj gorunumlu olanlara baktim nasil biseymis diye 12cm yaziyordu cantada tasimak icin neresi kucuk? 20cmlik biseyi hangi gorunumde tasiyacaksin
sapyoseksuel sen mi demiştin öyle kim demişti ben de görmüştüm o yorumu ama hatırlamıyorum bizde Oral-B nin titreşimli diş fırçası var. Ama sırf onun için ayriyeten fırça alamam hiç denemedim bunu. Ama haz veriyordur illakiMiss Salvatore niye gülüyon yavv geçen birisi fırçayı alın kocayi bırakın. Kocaya gerek yok demişti. O kadar etkiliymiş
Hatırlamıyorum ya. Bence bir sen al. İşe yararsa banada söyle.sapyoseksuel sen mi demiştin öyle kim demişti ben de görmüştüm o yorumu ama hatırlamıyorum bizde Oral-B nin titreşimli diş fırçası var. Ama sırf onun için ayriyeten fırça alamam hiç denemedim bunu. Ama haz veriyordur illaki
Ahahaha bilmem bir düşünmem lazım bu fikriHatırlamıyorum ya. Bence bir sen al. İşe yararsa banada söyle.
Sen çalisiyormusun canim.Ahahaha bilmem bir düşünmem lazım bu fikri
Yapsın yahuu, niye yalvarıyorsun, sadece erkekler zevk alırsa bencillik olur bu. Yok canım çalışmıyorum ev işlerinde anneme yardım ediyorum. Bu +18 konuları bana pek iyi gelmiyor. O yüzden çok takılmamaya çalışıyorum burda kendime sitenin +18 kısmını yasakliyorum ama tuhaf bir soru görünce dayanamayıp bakıyorum yine.Ise yararsa kocişkoya kilitoris masaji yap diye yalvarmaktan kurtulurum
Sen çalisiyormusun canim.
Bi işe gir hem kafan dağılır hem elinde kendi paran olur. Yalvarma kısmı biraz abartı oldu o sadece sözü guzellemek için eklentidi yalvarmiyorum ama ben isteyince naz yapıyor 18 konularının olmazsa olmasizinYapsın yahuu, niye yalvarıyorsun, sadece erkekler zevk alırsa bencillik olur bu. Yok canım çalışmıyorum ev işlerinde anneme yardım ediyorum. Bu +18 konuları bana pek iyi gelmiyor. O yüzden çok takılmamaya çalışıyorum burda kendime sitenin +18 kısmını yasakliyorum ama tuhaf bir soru görünce dayanamayıp bakıyorum yine.
Haklısın 2-3 ayda bir kızlarla görüşüyorum. Kış gelince çok sık görüşemiyoruz. Kursa falan gitmek istiyordum ama kurs yerleri bana 1 buçuk saat mesafede. Aslında çalışmamamın sebebi : Annemin sağlık durumu ve boşanan abimin kızıyla,okul işleriyle falan ilgilenmek.Bi işe gir hem kafan dağılır hem elinde kendi paran olur. Yalvarma kısmı biraz abartı oldu o sadece sözü guzellemek için eklentidi yalvarmiyorum ama ben isteyince naz yapıyor 18 konularının olmazsa olmasizin
Ben demedim yaw şimdilik herifinen ite kaka idare ediyoz sonraları için hayırlısısapyoseksuel sen mi demiştin öyle kim demişti ben de görmüştüm o yorumu ama hatırlamıyorum bizde Oral-B nin titreşimli diş fırçası var. Ama sırf onun için ayriyeten fırça alamam hiç denemedim bunu. Ama haz veriyordur illaki