• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolayca gizlenebilecek vibratör önerisi olan var mı?

Ruj gorunumlu olanlara baktim nasil biseymis diye 😄 12cm yaziyordu cantada tasimak icin neresi kucuk? 20cmlik biseyi hangi gorunumde tasiyacaksin 😁😁😁
Mesleği güvenlikse eğer job niyetine belinde taşısn lazım oldukça alır eline ohh miss 🤣🤣 milleti de onunla döver shshsjsj

Miss Salvatore Miss Salvatore niye gülüyon yavv geçen birisi fırçayı alın kocayi bırakın. Kocaya gerek yok demişti. O kadar etkiliymiş 😅
sapyoseksuel sapyoseksuel sen mi demiştin öyle kim demişti ben de görmüştüm o yorumu ama hatırlamıyorum 😂😂 bizde Oral-B nin titreşimli diş fırçası var. Ama sırf onun için ayriyeten fırça alamam 😅 hiç denemedim bunu. Ama haz veriyordur illaki

sapyoseksuel sapyoseksuel sen mi demiştin öyle kim demişti ben de görmüştüm o yorumu ama hatırlamıyorum 😂😂 bizde Oral-B nin titreşimli diş fırçası var. Ama sırf onun için ayriyeten fırça alamam 😅 hiç denemedim bunu. Ama haz veriyordur illaki
Hatırlamıyorum ya. Bence bir sen al. İşe yararsa banada söyle. 🤣

Ise yararsa kocişkoya kilitoris masaji yap diye yalvarmaktan kurtulurum 😅

Sen çalisiyormusun canim.
Yapsın yahuu, niye yalvarıyorsun, sadece erkekler zevk alırsa bencillik olur bu. Yok canım çalışmıyorum ev işlerinde anneme yardım ediyorum. Bu +18 konuları bana pek iyi gelmiyor. O yüzden çok takılmamaya çalışıyorum burda 🤣🤣🤣 kendime sitenin +18 kısmını yasakliyorum ama tuhaf bir soru görünce dayanamayıp bakıyorum yine.

Yapsın yahuu, niye yalvarıyorsun, sadece erkekler zevk alırsa bencillik olur bu. Yok canım çalışmıyorum ev işlerinde anneme yardım ediyorum. Bu +18 konuları bana pek iyi gelmiyor. O yüzden çok takılmamaya çalışıyorum burda 🤣🤣🤣 kendime sitenin +18 kısmını yasakliyorum ama tuhaf bir soru görünce dayanamayıp bakıyorum yine.
Bi işe gir hem kafan dağılır hem elinde kendi paran olur. Yalvarma kısmı biraz abartı oldu o sadece sözü guzellemek için eklentidi 🤣 yalvarmiyorum ama ben isteyince naz yapıyor 18 konularının olmazsa olmasizin

Bi işe gir hem kafan dağılır hem elinde kendi paran olur. Yalvarma kısmı biraz abartı oldu o sadece sözü guzellemek için eklentidi 🤣 yalvarmiyorum ama ben isteyince naz yapıyor 18 konularının olmazsa olmasizin
Haklısın 2-3 ayda bir kızlarla görüşüyorum. Kış gelince çok sık görüşemiyoruz. Kursa falan gitmek istiyordum ama kurs yerleri bana 1 buçuk saat mesafede. Aslında çalışmamamın sebebi : Annemin sağlık durumu ve boşanan abimin kızıyla,okul işleriyle falan ilgilenmek.

Son düzenleme:
Ben demedim yaw şimdilik herifinen ite kaka idare ediyoz sonraları için hayırlısı 🤣🤣

Back