Doğal Saç Bakım Kürleri Kolay uzayan yumuack salar (:

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
entele çok pahalı bir bitki ve her aktarda bulunmuyo bu yüzden.
çam terebentin ben de denemiştim ama o da sirkeden farksız günlerce kafanız mobilya dükkanı gibi kokuyo
sanırım en etkili formül bemix+sinameki+bademyağı.. hem ucuz hemde hem uzatıp hemde yumuşak yapıyor. ama tabi bu doğa mucizeleri bitmiyo yine de farklı önerisi olan varsa hemen yazsın

cnm hafta da 2 kere bi bardak ılık süte hani şu bildiğimiz toz mayalar var ya onu karıştırıp iç hem saçına hem cildine nası ii gelio gör:)

cnm hafta da 2 kere bi bardak ılık süte hani şu bildiğimiz toz mayalar var ya onu karıştırıp iç hem saçına hem cildine nası ii gelio gör:)

merhaba, 1 bardak süte ne kadar maya katılacak? benim cildim de, saçlarımda cok kötü durumda saçlarım yandı, cildimde sivilcelere arttı

Kesinlikle süper bi formül bemiks+sinameki+bademyağı. ilk denememi akşam yaptım muhteşem ben böyle pamuk gibi bir saç görmedim. durulama suyuna da elma sirkesi koydum saçlarım bugün ışıl ışıl:)

Entele otunu denemiştim evet uzatmıştı ama zehirli olduğunu duyunca vazgeçmiştim faydasını gördüm uzatmıştı ...şimdi sinameki kürünü uyguluyorum çok memnunum , kesinlikle uzatıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…