- Konu Sahibi elif_istanbul
-
1 tüp bepanthene+badem yağı
1 bardak sirke
1 bardak su
10 gr entele otu
bunları 3-4 dakika kaynatıyoruz daha sonra entele otunun posasını süzdükten sonra saçlara masaj yaparak sürüyoruz.daha sonra streç ile kaplayıp kafamızı sıcak havlu ile sarıyoruz.
havlu soğumaya başlayınca tekrar ısıtın yani hep sıcak olsun havlu.
böyle 2 saat bekleyin sonra saçınızı yıkayın ve bunu 2 günde 1 yapın.
saçlarınız hem daha parlak,hem daha güçlü hem de daha yumuşak olacaklar.
uzaması ise; normalde saçlar ayda ortalama 1 cm uzar ama bu karışım sayesinde ayda 7-8 santim uzuyor.
denemiştim saçlarımı kestirmeden önce ama yine uzucak inş. inanıyorum :1rolleyes:
iiyide arkadaşım 10 gr entele çok değilmi insanlar o 10 gr enteleyi 1 ay kullanıyorlar nerdeyse hem 1 tüp bepanthene de nesi oda çok fazla siz bunların hepsini sadece bir kullanımlıkmı katıyorsunuz karışıma çok fazla bence sengözlerimebaksanab yani 1 bardak su 1 bardak sirke 2 bardaklık sıvıyla uzun süreli kullanım imkansız:1closedeyes:
ya entele yerine kök zencefil kullansak olurmu acaba?
birde
sirk üzüm elma fark edermi??
bu kadar şeyle uğraşması zor bence .. hemde masraflı biraz. ben çam yapı kullandım ve gerçekten çok etkili. tavsiye ederim ,)
bu tarz tariflere genelde bepanten ampül kullanılıriiyide arkadaşım 10 gr entele çok değilmi insanlar o 10 gr enteleyi 1 ay kullanıyorlar nerdeyse hem 1 tüp bepanthene de nesi oda çok fazla siz bunların hepsini sadece bir kullanımlıkmı katıyorsunuz karışıma çok fazla bence sengözlerimebaksanab yani 1 bardak su 1 bardak sirke 2 bardaklık sıvıyla uzun süreli kullanım imkansız:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?