Doğal Saç Bakım Kürleri Kolay uzayan yumuack salar (:

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

elif_istanbul

karnı aç prenses :P
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
21
0
86
32
İstanbul
1 tüp bepanthene+badem yağı
1 bardak sirke
1 bardak su
10 gr entele otu
bunları 3-4 dakika kaynatıyoruz daha sonra entele otunun posasını süzdükten sonra saçlara masaj yaparak sürüyoruz.daha sonra streç ile kaplayıp kafamızı sıcak havlu ile sarıyoruz.
havlu soğumaya başlayınca tekrar ısıtın yani hep sıcak olsun havlu.
böyle 2 saat bekleyin sonra saçınızı yıkayın ve bunu 2 günde 1 yapın.
saçlarınız hem daha parlak,hem daha güçlü hem de daha yumuşak olacaklar.
uzaması ise; normalde saçlar ayda ortalama 1 cm uzar ama bu karışım sayesinde ayda 7-8 santim uzuyor.
denemiştim saçlarımı kestirmeden önce ama yine uzucak inş. inanıyorum
:1rolleyes:

bir sürü formül var hangisini deneyeceğimizi şaşırdık paylaşım için teşekkürler :)

iiyide arkadaşım 10 gr entele çok değilmi insanlar o 10 gr enteleyi 1 ay kullanıyorlar nerdeyse hem 1 tüp bepanthene de nesi oda çok fazla siz bunların hepsini sadece bir kullanımlıkmı katıyorsunuz karışıma çok fazla bence sengözlerimebaksanab yani 1 bardak su 1 bardak sirke 2 bardaklık sıvıyla uzun süreli kullanım imkansız:1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm spreyli bi şişeye koydugunda öncelikle diplere uyguluyoruz sonra işte hafif nemlenicek şekilde saçlarına sıkarsan ufakta bi masajla saclarndaki degsklıgı fark edicksn eminm :lepi:

bu kadar şeyle uğraşması zor bence .. hemde masraflı biraz. ben çam yapı kullandım ve gerçekten çok etkili. tavsiye ederim ,)

seker suskun çam terebentin yagı kullanmıs onu diyor
tek surulmez ama zeytınyagı fılan eklemıstır ıcıne
valla ben de hergün birsey sürüyorum sacıma cabuk uzasın dıye

bu tarz tariflere genelde bepanten ampül kullanılır
tüp dediği o olabilir

yanlış hatırlamıyorsam entele hisdistandan gelen arsinik özelliği olan bi bitki doğru kullanıldığı takdirde kısa zamanda saçta gözle görülür bi uzama farkedilir hindistandaki kadınların saçları örnek olabilir buna onunla tarıyorlar devamlı ama şuda varki hani püsküllü sebzelerimiz varya bizim zaten ip uçu vermişler diyolarki bak biz saça ii geliriz soğan sarımsak gibi zorlamayın kendinizi pahalı bi bitki bildiğim entele sevgiler

bende aktara gidip entele otu almak istiyorum dedim
o otun satışı yasaklandı dediler ben de bir yan etkisi olduğunu falan düşündüm gerçekten işe yarıyormu?

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…