Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He yaBugün tatlı yok mu
Hoşbulduk beybiHoş geldin bea
Ben bile erkenden yaptımSen neden yapmıyorsun
İyi bakalımBen arefe günü yapcam tatlımı ya da bir gün önce
İstediğim gibi fotoğraf çekebilmek için o güne bıraktım, güzel planlarım var inşallah güzel olurBen bile erkenden yaptımSen neden yapmıyorsun
Yok pek yapan olmaz ama her bayram herkesin evinde köy tavuğu, kazı vs ya da pilav yeriz herkesin yemeği aynıdır neden bilmiyorumİyi bakalım
Sizin orada bayrama baklava yapılır mı
Ayyy hadi inşallahİstediğim gibi fotoğraf çekebilmek için o güne bıraktım, güzel planlarım var inşallah güzel olur
Aaa çok ilginç güzel bir adetmişYok pek yapan olmaz ama her bayram herkesin evinde köy tavuğu, kazı vs ya da pilav yeriz herkesin yemeği aynıdır neden bilmiyorum
Evet aslında bilinçli değil ama çocukluktan beri ben öyle görüyorum, hatta başka yemek yapana şaşırıyorlar shjskdAaa çok ilginç güzel bir adetmiş
Maşallah canım çok güzelEvet aslında bilinçli değil ama çocukluktan beri ben öyle görüyorum, hatta başka yemek yapana şaşırıyorlar shjskd
Eski bayramları özlemiyorum ben hiç çünkü bizim köyde bayramlar hâlâ eskisi gibi çok şükür
Her bayram köye giderim arefe gününden
Aynen ya ben de çok seviyorumMaşallah canım çok güzel
Ben adetlerimizi ve göreneklerimizi çok seviyorum. Yöresel her şeyi seviyorum
Maşallah canım çok güzelNevreste annemin bahçesi daha büyük normalde. O ağaçlar yakında yemyeşil olacak
Eki Görüntüle 3233480
Teşekkür ederim nevosumMaşallah canım çok güzel
Sağlıkla otursunlar inşallah
Teşekkür ederim nevosum
Geceden beri girmemiştim
Ne var orada
Zezikozu sabi kiiiNe var orada