- 28 Haziran 2011
- 60.325
- 151.920
Napcam ben yaa çıldırıyorum ondan beri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napcam ben yaa çıldırıyorum ondan beri
Aaaa bi dk, üç kere yapmışım kıaz. Despacito da var.
Bak onu nasıl unuttum ben kazandıklarını saydım. O da kazanmış mıydıAaaa bi dk, üç kere yapmışım kıaz. Despacito da var.
Onu bunu boşver de uyuttuğun görümcene ne olduNapcam ben yaa çıldırıyorum ondan beri
Uyandı dizi izliyorOnu bunu boşver de uyuttuğun görümcene ne oldu
Hiişt fıstık sen ayrısın
Disarda nasılsın rüzgar çıktı öyleUyandı dizi izliyor
İyi bari hayırlı gelinUyandı dizi izliyor
Evet kazanmıştı ama Pınar’dı o.Bak onu nasıl unuttum ben kazandıklarını saydım. O da kazanmış mıydı
Kazanmasa şaşardım zaten ama, sen yapıyorsun bu sporuEvet kazanmıştı ama Pınar’dı o.
Çok kötü yaaaaa inanılmaz ses var tırsıyorum HemsosuuDisarda nasılsın rüzgar çıktı öyle
Ohhh,benim yesilliklerSunum içün fıstığı kırmayı unuttum, teşekkürler hatırlattığınız içün. Eki Görüntüle 3226632
Eline beline kuvvet yaso. Yandaki baklava da iyiymiş. Afiyet olsunSunum içün fıstığı kırmayı unuttum, teşekkürler hatırlattığınız içün. Eki Görüntüle 3226632
Sonra eline cips verdim oyalandi hala çay demlemedimİyi bari hayırlı gelin
Valla inşallah yağmur getirir hemsom,çok şiddetliÇok kötü yaaaaa inanılmaz ses var tırsıyorum Hemsosuu
Görümcene sarılÇok kötü yaaaaa inanılmaz ses var tırsıyorum Hemsosuu
Ever yarın sabah geliyormuş, yağsa rahatlasak inş hemsosuValla inşallah yağmur getirir hemsom,çok şiddetli
Aaaa sarılırım çok severimGörümcene sarıl