- 21 Kasım 2017
- 27.571
- 120.572
O kadar kişiyi nereye oturtacaksınYarın misafirlerim var (16 kişi). Sence geç kalmadım mı tatlı için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar kişiyi nereye oturtacaksınYarın misafirlerim var (16 kişi). Sence geç kalmadım mı tatlı için?
Sağolasın Pari’m, çok kolay geldiYasocanım kolay gelsin
3 tane masa var evde, gerekirse yere de sofra kurarım Antep’teki gibiO kadar kişiyi nereye oturtacaksın
Sağolasın elticimEllerine sağlık canım
Bana bir kere bile nasip olmadıOnun ekmeğini en çok ben yedim nihahahhahah
Amann güzel diil canom, nasıl susliycem ki çok sıkıcıNe aldın
Fıstık işini görürAmann güzel diil canom, nasıl susliycem ki çok sıkıcı
Oooo süper süper yap yasom eline sağlık birinci tatlimizi görelimYarın misafirlerim var (16 kişi). Sence geç kalmadım mı tatlı için?
Belki ben birinci yapacağımOooo süper süper yap yasom eline sağlık birinci tatlimizi görelim
Hep senin yüzünden hain gadin margırıtıOnun ekmeğini en çok ben yedim nihahahhahah
Oooo alışkınız hacı hadi yapBelki ben birinci yapacağım
Biri beni mi çağırdı?Fıstık işini görür
Emin dilim canomFıstık işini görür
Kıbrıs yaptı cheescake, tiramisu yaptı cheescake, eminim meze olsaydı pattis salatası bile cheescake olacaktı ama, nasip olmadıHep senin yüzünden hain gadin margırıtı
Dedi daha önce çizkek süslemesiyle 1. olan kadın.Hep senin yüzünden hain gadin margırıtı
Hiişt fıstık sen ayrısınBiri beni mi çağırdı?
Sonda bize patladıKıbrıs yaptı cheescake, tiramisu yaptı cheescake, eminim meze olsaydı pattis salatası bile cheescake olacaktı ama, nasip olmadı
O sayılmaz çünkü pinarDedi daha önce çizkek süslemesiyle 1. olan kadın.
Sonda bize patladı
Aaaa bi dk, üç kere yapmışım kıaz. Despacito da var.Kıbrıs yaptı cheescake, tiramisu yaptı cheescake, eminim meze olsaydı pattis salatası bile cheescake olacaktı ama, nasip olmadı