- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.813
Allah yardımcımız olsun be kuzum,ben tatildeyim o yüzden unuttumİşleri vardır. Ramazan birde Akşama doğru midem bayılıyor benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcımız olsun be kuzum,ben tatildeyim o yüzden unuttumİşleri vardır. Ramazan birde Akşama doğru midem bayılıyor benimde
Amin canım. Yine güzel geçiyor. Günler çabuk geçiyor Neredeyse bitti sayılırAllah yardımcımız olsun be kuzum,ben tatildeyim o yüzden unuttum
14 ünde gidecekti@JOYz Beybitoommm siz iyi misiniz? Dr kontrolü ne zaman
Yaaaa hadi inş beybiler gelsin14 ünde gidecekti
Bu yıl hicbirsey anlamadım resmen canom, çok hizliAmin canım. Yine güzel geçiyor. Günler çabuk geçiyor Neredeyse bitti sayılır
Aynen çok hızlı geçiyorAmin canım. Yine güzel geçiyor. Günler çabuk geçiyor Neredeyse bitti sayılır
Az kaldı şükür. Ramazan nerdeyse bitti sayılır.Aynen çok hızlı geçiyor
Ama çok susuyorum. Dışarıda işler çok olunca daha çok zorluyor.
Ben yapacağım da hava şartları zindanlık gibiTatlı yok mu
Herkes kendi alemindeBu topik tatile mi girdi
Yapmış olabilürümde olmayabilürümde müge aplaTatlı yok mu
Harbi çabuk bitti gibi geldi banada kuzuAz kaldı şükür. Ramazan nerdeyse bitti sayılır.
Nasılsın Nevoşum
Aa sen üstünden 3 gün geçmeden paylaşmazsınYapmış olabilürümde olmayabilürümde müge apla
Uykusuz her geceİşleri vardır. Ramazan birde Akşama doğru midem bayılıyor benimde
Bunlar hep sizin abartmaniz alakası bilem yokkkAa sen üstünden 3 gün geçmeden paylaşmazsın
Terk ettik buralarıHerkes kendi aleminde
İyiyim canım sağ ol sen nasılsınAz kaldı şükür. Ramazan nerdeyse bitti sayılır.
Nasılsın Nevoşum
Amanın tatlılar şerbette şiştiYapmış olabilürümde olmayabilürümde müge apla
Dev Sekerpare is comingAmanın tatlılar şerbette şişti
Amanın tatlılar şerbette şişti
TovbesteyşınDev Sekerpare is coming