Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fasille fasille konuşma bı cano ya oh rahatsınPeripella geldiyse ilk tarifi kesin kapar![]()
Davuk dedimKopya verdimi nevos ya ne yapilcakki aklımda bişey yok fikir yok ,hoş açılır açılmaz kalicim öylece amma hadi artık aç noluggggrrt![]()
Bendeki bu şans yine ilk atan olamam buna rağmen bak komşuÇoğumuz fasülyeyiz zati komşu![]()
Tamam ben konu başlığımi ilk bana bak diye açsam faydası olmuyor yani anladımİlk atandan başlıyorum bakmaya canımYukarı doğru ilerliyorum:)
Hiç sorma telaş yok sizi lafa tutayım da görünFasille fasille konuşma bı cano ya oh rahatsın![]()
Aslında birinci olan tarifler sonraki yarışta almak yasak olsa yeni tariflere yer verilseDavuk dedim![]()
Hazır bekleBendeki bu şans yine ilk atan olamam buna rağmen bak komşu![]()
İnşaallah canımMoral bozmak yokHerşey yoluna girecek
![]()
Kopya verdimi nevos ya ne yapilcakki aklımda bişey yok fikir yok ,hoş açılır açılmaz kalicim öylece amma hadi artık aç noluggggrrt![]()
Verin su onayiiiiOnay bekliyordur
Öyle zaten canım :)İki defa olunca tamamen kalkıyor:)Aslında birinci olan tarifler sonraki yarışta almak yasak olsa
CanımmmBekliyorum güzelciğimm![]()
Valla lafa tutmana gerek yok birazdan uçacamHiç sorma telaş yok sizi lafa tutayım da görün![]()
![]()
Olmuyor canımTamam ben konu başlığımi ilk bana bak diye açsam faydası olmuyor yani anladım![]()
Ben ordan bakınca Kazen gibi mi görünüyorum kuzu ?Verin su onayiiii![]()
Ayağına taş bağlaValla lafa tutmana gerek yok birazdan uçacam![]()
Uçan davukValla lafa tutmana gerek yok birazdan uçacam![]()