Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fasille fasille konuşma bı cano ya oh rahatsınPeripella geldiyse ilk tarifi kesin kapar
Davuk dedimKopya verdimi nevos ya ne yapilcakki aklımda bişey yok fikir yok ,hoş açılır açılmaz kalicim öylece amma hadi artık aç noluggggrrt
Bendeki bu şans yine ilk atan olamam buna rağmen bak komşuÇoğumuz fasülyeyiz zati komşu
Moral bozmak yok Herşey yoluna girecekDeprem bana yaradı
Tamam ben konu başlığımi ilk bana bak diye açsam faydası olmuyor yani anladımİlk atandan başlıyorum bakmaya canımYukarı doğru ilerliyorum:)
Hiç sorma telaş yok sizi lafa tutayım da görünFasille fasille konuşma bı cano ya oh rahatsın
Aslında birinci olan tarifler sonraki yarışta almak yasak olsa yeni tariflere yer verilseDavuk dedim
Hazır bekleBendeki bu şans yine ilk atan olamam buna rağmen bak komşu
İnşaallah canımMoral bozmak yok Herşey yoluna girecek
kopya buKopya verdimi nevos ya ne yapilcakki aklımda bişey yok fikir yok ,hoş açılır açılmaz kalicim öylece amma hadi artık aç noluggggrrt
Verin su onayiiiiOnay bekliyordur
Bekliyorum güzelciğimmHazır bekle
Öyle zaten canım :)İki defa olunca tamamen kalkıyor:)Aslında birinci olan tarifler sonraki yarışta almak yasak olsa
CanımmmBekliyorum güzelciğimm
Valla lafa tutmana gerek yok birazdan uçacamHiç sorma telaş yok sizi lafa tutayım da görün
Olmuyor canımTamam ben konu başlığımi ilk bana bak diye açsam faydası olmuyor yani anladım
Ben ordan bakınca Kazen gibi mi görünüyorum kuzu ?Verin su onayiiii
Ayağına taş bağla kalkışın bari yavaş olsunValla lafa tutmana gerek yok birazdan uçacam
Uçan davukValla lafa tutmana gerek yok birazdan uçacam