- 1 Aralık 2021
- 12.950
- 44.309
- 548
- 34
2 gibi ordaydım gidip gezip döndük hatta profile foto seçecektim arka plana koydum hediyelik satan yerdenHadi canımBen dün yazmıştım :)Bilseydik görüşürdük:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gibi ordaydım gidip gezip döndük hatta profile foto seçecektim arka plana koydum hediyelik satan yerdenHadi canımBen dün yazmıştım :)Bilseydik görüşürdük:)
Kendimi tanımıyorumFoto çok yakışmış![]()
Ben açtım:)Son 1 dakikaaa![]()
Manken gibisinKendimi tanımıyorum![]()
JEnnooşş nasılsın bebeğimm sok iceri dili kızzzz
Son 1 dakikaaa![]()
Biz sabah erken gittik balonları izlemek için:)2 gibi ordaydım gidip gezip döndük hatta profile foto seçecektim arka plana koydum hediyelik satan yerden
Umarım hemen açılır benim net yok yaAkşama hazır mıyız gençler
Akşam saat 20.00 - 21.00 saatleri arasında yeni kategori konumuz açılacaktır. Katılmak isteyenlerin bekliyorum
Jenna16
C A N O
@Minnosprenses
@yasminsay
@ASSOSyal
@JOYz
@Zerre
@Margaret Hale
Jou
@deynepnaz
@Black Light
@WunderLost
@Oriana
@Leyla nin Pembe Mantosu
@zzekta1
@Dahliadivin
@RedGirl
@pearlshine
Blue_Peri
@sweetgirlcandy
@firdefs
@KaramelDelisi
Nane Limon Kabugu
@mandalina01
@Elhan
@Tenceresiz kaldim anne
@yenGEnC
Hadi canım o kadar değilManken gibisinAsılan falan olursa haber et
Onay bekliyordurUmarım hemen açılır benim net yok ya
İnşaaallah canım:/Umarım hemen açılır benim net yok ya
Gençleşmişsin nevoşHadi canım o kadar değil![]()
Değilim de çok uzak değil sık sık kayseri ye gidiyorux ordan geçtik tatil diyeBiz sabah erken gittik balonları izlemek için:)
Sen bu şehirde misin?
Deprem bana yaradıGençleşmişsin nevoşO kadar
Kopya verdimi nevos ya ne yapilcakki aklımda bişey yok fikir yok ,hoş açılır açılmaz kalicim öylece amma hadi artık aç noluggggrrt![]()
Birgün denk geliriz inşaallahDeğilim de çok uzak değil sık sık kayseri ye gidiyorux ordan geçtik tatil diye