- 1 Aralık 2021
- 12.023
- 40.317
- 34
2 gibi ordaydım gidip gezip döndük hatta profile foto seçecektim arka plana koydum hediyelik satan yerdenHadi canım Ben dün yazmıştım :)Bilseydik görüşürdük:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gibi ordaydım gidip gezip döndük hatta profile foto seçecektim arka plana koydum hediyelik satan yerdenHadi canım Ben dün yazmıştım :)Bilseydik görüşürdük:)
Kendimi tanımıyorumFoto çok yakışmış
Ben açtım:)Son 1 dakikaaa
Manken gibisin Asılan falan olursa haber etKendimi tanımıyorum
JEnnooşş nasılsın bebeğimm sok iceri dili kızzzz
Son 1 dakikaaa
Biz sabah erken gittik balonları izlemek için:)2 gibi ordaydım gidip gezip döndük hatta profile foto seçecektim arka plana koydum hediyelik satan yerden
Umarım hemen açılır benim net yok yaAkşama hazır mıyız gençler
Akşam saat 20.00 - 21.00 saatleri arasında yeni kategori konumuz açılacaktır. Katılmak isteyenlerin bekliyorum
Jenna16
C A N O
@Minnosprenses
@yasminsay
@ASSOSyal
@JOYz
@Zerre
@Margaret Hale
Jou
@deynepnaz
@Black Light
@WunderLost
@Oriana
@Leyla nin Pembe Mantosu
@zzekta1
@Dahliadivin
@RedGirl
@pearlshine
Blue_Peri
@sweetgirlcandy
@firdefs
@KaramelDelisi
Nane Limon Kabugu
@mandalina01
@Elhan
@Tenceresiz kaldim anne
@yenGEnC
Hadi canım o kadar değilManken gibisin Asılan falan olursa haber et
Onay bekliyordurUmarım hemen açılır benim net yok ya
İnşaaallah canım:/Umarım hemen açılır benim net yok ya
Gençleşmişsin nevoş O kadarHadi canım o kadar değil
Değilim de çok uzak değil sık sık kayseri ye gidiyorux ordan geçtik tatil diyeBiz sabah erken gittik balonları izlemek için:)
Sen bu şehirde misin?
Deprem bana yaradıGençleşmişsin nevoş O kadar
Kopya verdimi nevos ya ne yapilcakki aklımda bişey yok fikir yok ,hoş açılır açılmaz kalicim öylece amma hadi artık aç noluggggrrt
Birgün denk geliriz inşaallahDeğilim de çok uzak değil sık sık kayseri ye gidiyorux ordan geçtik tatil diye
3 olduSon 1 dakikaaa