Bir buçuk saatimi aldı şüşümmTek tek nasıl yazdın, ben usenirdim sghssjs
Tebrik ederim
Çok teşekkürler canlar
Yazacaksınız beybiler alışın bunlaraHer yarışma sonunda yazıyor helâl olsun bende yazamazdım sanırım
Ben niye sadece senden aldım sadece geleneksel ise sana mı oy atmışım D iger yarışmalarda daYazacaksınız beybiler alışın bunlarabende buradaki kızlardan gördüm, böyle yapıyorlardı bende yapmaya başladım geleneksel
Sadece birinci olanlar yapiyor kuzu ,demek ki her birinciliğimde seninde payın varBen niye sadece senden aldım sadece sana mı oy atmışım D iger yarışmalarda
O zaman bize de kısmet olsun böyle uzun teşekkür mesajıSadece birinci olanlar yapiyor kuzu ,demek ki her birinciliğimde seninde payın var
Amiinnnnn canım benim tez zamanda inş, canı gönülden istiyorumO zaman bize de kısmet olsun böyle uzun teşekkür mesajı
Cileksiz ZorÇok teşekkür ederim canım, darısı hepinizin başına inş
ben çilek bahçesinde çekeceğim bu sefer o kadar organik çileğe oy gelir artıkCileksiz Zorçok hamarat hanımlar var oda ikinci zorluk
Aklıma gelmediyse ne olayımben çilek bahçesinde çekeceğim bu sefer o kadar organik çileğe oy gelir artık
Yok yok sen gitme katil aramıza kuzumCileksiz Zorçok hamarat hanımlar var oda ikinci zorluk
Var mı yakındaAklıma gelmediyse ne olayımbaşka yolu yok kebap bile olsa çilek koymali
Yok ya çilek bahçesine gidiyorumYok yok sen gitme katil aramıza kuzum
Kendi bahçem varVar mı yakında
Ah bileydimAaaaaa bunu niye kullanmadin yaaa