- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.736
Canimm cok sağolTebrikleeer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm cok sağolTebrikleeer
Çok teşekkürler canım benimTebrik ederim
Bir buçuk saatimi aldı şüşümm birinci olunca sende yazacaksın çok teşekkür ederim balımmmTek tek nasıl yazdın, ben usenirdim sghssjs
Tebrik ederim
Çok teşekkürler canlarASSOSyal Tebrikler Hepsi birbirinden güzeldi. Herkesin eline, emeğine sağlık
Yazacaksınız beybiler alışın bunlara bende buradaki kızlardan gördüm, böyle yapıyorlardı bende yapmaya başladım gelenekselHer yarışma sonunda yazıyor helâl olsun bende yazamazdım sanırım
CaniimmmmmTebrik ederim ASSOSyal ellerine sağlık
Ben niye sadece senden aldım sadece geleneksel ise sana mı oy atmışım D iger yarışmalarda daYazacaksınız beybiler alışın bunlara bende buradaki kızlardan gördüm, böyle yapıyorlardı bende yapmaya başladım geleneksel
Sadece birinci olanlar yapiyor kuzu ,demek ki her birinciliğimde seninde payın varBen niye sadece senden aldım sadece sana mı oy atmışım D iger yarışmalarda
O zaman bize de kısmet olsun böyle uzun teşekkür mesajıSadece birinci olanlar yapiyor kuzu ,demek ki her birinciliğimde seninde payın var
Amiinnnnn canım benim tez zamanda inş, canı gönülden istiyorumO zaman bize de kısmet olsun böyle uzun teşekkür mesajı
Cileksiz Zor çok hamarat hanımlar var oda ikinci zorlukÇok teşekkür ederim canım, darısı hepinizin başına inş
ben çilek bahçesinde çekeceğim bu sefer o kadar organik çileğe oy gelir artıkCileksiz Zor çok hamarat hanımlar var oda ikinci zorluk
Aklıma gelmediyse ne olayım başka yolu yok kebap bile olsa çilek koymaliben çilek bahçesinde çekeceğim bu sefer o kadar organik çileğe oy gelir artık
Yok yok sen gitme katil aramıza kuzumCileksiz Zor çok hamarat hanımlar var oda ikinci zorluk
Var mı yakındaAklıma gelmediyse ne olayım başka yolu yok kebap bile olsa çilek koymali
Yok ya çilek bahçesine gidiyorumYok yok sen gitme katil aramıza kuzum
Kendi bahçem varVar mı yakında
Aaaaaa bunu niye kullanmadin yaaaKendi bahçem var
Ah bileydimAaaaaa bunu niye kullanmadin yaaa