Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calisiyom nevoşum da eski atikligimi saglayamadim henüzDers çalışmıyor musun yoksa
Bende 50 aldığımda oh geçtim diye sevinen kesimdeydimEvet yaa bunu genelde ben yasardim
Kalbin temizse demekTavuk olucak gibi hissediyorum nedense börek olsun isterdim ama.. Nevreste
Ama ben kaç gündür soruyorum kimse börek olsun mutlaka demediTavuk olucak gibi hissediyorum nedense börek olsun isterdim ama.. Nevreste
Belki böyle daha iyi olurCalisiyom nevoşum da eski atikligimi saglayamadim henüz
İlk zamanlar öyle oluyor kuzum, sonra yükseldikçe değişiyorsun birinci olunca da hep olayım diyorsunBende 50 aldığımda oh geçtim diye sevinen kesimdeydim
İnş nevoşum yaaa, biraz vitesi arttırmak lazimBelki böyle daha iyi olur
BebeksinKalbin temizse demek
ayy keşke deseydik bende kafamda hep börek olur diye hazırlanıyorumAma ben kaç gündür soruyorum kimse börek olsun mutlaka demedi
Yarın başla o zamanİnş nevoşum yaaa, biraz vitesi arttırmak lazim
Keşke dile getirseydinizBebeksin
ayy keşke deseydik bende kafamda hep börek olur diye hazırlanıyorum
Sensin o kuzusuBebeksin
ayy keşke deseydik bende kafamda hep börek olur diye hazırlanıyorum
Evet 1 mayıs yeni ayYarın başla o zaman
hiç yaşamadıkki nerden bilelimİlk zamanlar öyle oluyor kuzum, sonra yükseldikçe değişiyorsun birinci olunca da hep olayım diyorsun
Bende öyleydim, yaşayınca yakında anlayacaksın kuzumhiç yaşamadıkki nerden bilelim
Ben acemi gidiyorum hala ama tavuk olursaki eğer ne alacağımıda düşünmüştüm sadece sunum hakkında hiç fikrim yok şuanKeşke dile getirseydiniz
Sen kıdemlisin artık :)Bende öyleydim, yaşayınca yakında anlayacaksın kuzum
Çok şükür kuzum bugünleri de gördük, sende yaşayacaksınSen kıdemlisin artık :)
Eski kategorilere bakarsınBen acemi gidiyorum hala ama tavuk olursaki eğer ne alacağımıda düşünmüştüm sadece sunum hakkında hiç fikrim yok şuan
Canavar geliyorBen acemi gidiyorum hala ama tavuk olursaki eğer ne alacağımıda düşünmüştüm sadece sunum hakkında hiç fikrim yok şuan