- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Sonunculuk kesinGelecek yarışmada bir tas çilekle katılsam oy alabilir miyim acaba ya?ksjsjdjd
Çünkü tuzlularda çilek oy almıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonunculuk kesinGelecek yarışmada bir tas çilekle katılsam oy alabilir miyim acaba ya?ksjsjdjd
Pilav sıcak gelmiyorPilav mı
Bize renk katmaya mı geldin
Evet olmasın o nevos, börek,kurabiye poğaça nevosPilav sıcak gelmiyor
Kurabiye olmazEvet olmasın o nevos, börek,kurabiye poğaça nevos
Valla bana da gelmiyor nevoş Poğaça börek daha makul gibiPilav sıcak gelmiyor
Börek poğaça Ohhhh missKurabiye olmaz
Yeni tatlı yaptıkKurabiye olmaz
Yaa bu sefer ilk ben yapmak istiyorumValla bana da gelmiyor nevoş Poğaça börek daha makul gibi
OlabilirValla bana da gelmiyor nevoş Poğaça börek daha makul gibi
Çay saatiBörek poğaça Ohhhh miss
En son ilk biz yapacağız dediğiniz de gördükYaa bu sefer ilk ben yapmak istiyorum
Börek yapıyormuşuz Sondan ikinci olmak için ne kadar ideal bir yarışma.Bize renk katmaya mı geldin
Aklımda tarifim var malzeme alayım nevos tek cesit olsun nevos sofra nerden çıktı şimdiÇay saati
Ayy ne zamandı canom unuttum onu benEn son ilk biz yapacağız dediğiniz de gördük
El açması değilBörek yapıyormuşuz Sondan ikinci olmak için ne kadar ideal bir yarışma.
Ya sıralama önemli değil. Düşünsene kategori tuzlu kurabiye ama ben sadece bir tas çilekle katılıp oy alıyorumSonunculuk kesin
Çünkü tuzlularda çilek oy almıyor
Çay saati sofrası deyince aklıma beyaz kısır geliyor hep ajsjsjsjAklımda tarifim var malzeme alayım nevos tek cesit olsun nevos sofra nerden çıktı şimdi
Ben kiraz koysam daha çok oy alırYa sıralama önemli değil. Düşünsene kategori tuzlu kurabiye ama ben sadece bir tas çilekle katılıp oy alıyorum