- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Benim bardağım hep dibindedirHemen içerim. Ama yeniden doldurdum. Dolu yakaladınİkinizin bardağında da çay gözükmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bardağım hep dibindedirHemen içerim. Ama yeniden doldurdum. Dolu yakaladınİkinizin bardağında da çay gözükmüyor
Afiyet olsun aşkomBenim bardağım hep dibindedirHemen içerim. Ama yeniden doldurdum. Dolu yakaladın
Eki Görüntüle 3239762
Yazıklağr olsun yalan borcum mu var sizeİkinizin bardağında da çay gözükmüyor
Sağ ol aşkomAfiyet olsun aşkom
Afiyet olsun canım. Yine boş durmuyorsun bakıyorum daParmaklayıp büyüttüm ne yazıyor diye, İngilterece yazıyor Bilemediğin şey olursa sor cevaplarım. Mesela 9..Yes,It is a pencıl olacakBenim bardağım hep dibindedirHemen içerim. Ama yeniden doldurdum. Dolu yakaladın
Eki Görüntüle 3239762
Sağ ol canım benimAfiyet olsun canım. Yine boş durmuyorsun bakıyorum daParmaklayıp büyüttüm ne yazıyor diye, İngilterece yazıyor Bilemediğin şey olursa sor cevaplarım. Mesela 9..Yes,It is a pencıl olacak
Bende merak ediyorumKuzum bugün doktora gidecektin JOYz
İkisinin de kalbi atıyor pıt pıt şükürKuzum bugün doktora gidecektin JOYz
Oyyy maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri de göstersinİkisinin de kalbi atıyor pıt pıt şükür
Amin Cano’m inşallahOyyy maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin
Yaaaa pit pit yerim sizi yaa,çok şükür bebekimmm güzel günlerde yakindaİkisinin de kalbi atıyor pıt pıt şükür
Çok şükürİkisinin de kalbi atıyor pıt pıt şükür
Nevoosss koş 5144 ü kaçırdım 50 ye(NEVŞEHİR) mendil sallayayım
Çok oy aldım yaNevoosss koş 51
Muhteşem gözüküyordu nevoşbalıÇok oy aldım ya
Hani sondan üçüncü olacaktınÇok oy aldım ya
İnandın mı canom üzümlü kekimHani sondan üçüncü olacaktın
Hele senİnandın mı canom üzümlü kekim