- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun diyor yapim demiyor
Artık gelmeyin üstüme yetheeeer! Ağlarım,küserim,giderim.Olsun diyor yapim demiyor
Poğaça yapınca sende katılacak mısınArtık gelmeyin üstüme yetheeeer! Ağlarım,küserim,giderim.
Nasıl ama aşkoAşko ya
Aynen aşkoOlmuş aretim
Kaç dakikadır gülme krizi tuttu makineyi boşaltıyordumLeylaağğğ leylaaağğğ sana mechsjsowkwkdne
İlk leylaağğ dan sonra bastım kahkahayıKaç dakikasında gülme krizi tuttu makineyi boşaltıyordum
Leylaaa leylaaaa kukriş iyiydi niye böyle bir değişime ihtiyaç duydun
Aşırı dozda yaprak dökümüne maruz bıtaktım kendimi ramazanda yine Biliyorsun bir aşkı memnu bir yaprak dökümüL
Leylaaa leylaaaa kukriş iyiydi niye böyle bir değişime ihtiyaç duydun
Kukris demek çok kolaydı ama şimdi leyla mi diyelim beybiAşırı dozda yaprak dökümüne maruz bıtaktım kendimi ramazanda yine Biliyorsun bir aşkı memnu bir yaprak dökümü
Hiç izlemedim Allahım beni şu bataklığa düşürmesin aminSşırı dozda yaprak dökümüne maruz bıtaktım kendimi ramazanda yine Biliyorsun bir aşkı memnu bir yaprak dökümü
Ne inanmıyorum sana hemen başlıyorsunHiç izlemedim Allahım beni şu bataklığa düşürmesin amin
Leyla ela gözlü bir çöl ahusu diyeceksin sosyalcimHiç izlemedim Allahım beni şu bataklığa düşürmesin amin
Ben yapıyorum şuanCanım poğaça istedi hadi yapalım