Benim ilk gebeliğim ama çok çok yakınımın doğum hikayesinden bahsedebilirim
İlk doğumu belli zorluklarla geçmişti fakat 2. Doğum jet hızı ile oldu şöyle ki bir gece hafiften ağrılar hissetti. Bakın, sancı değil sadece hafif ağrı ve yatıp uyuyacaktı bu arada 41 haftalık bebiş, neyse ailecek ne olur ne olmaz bi git muayene ol baskısı yapılması üzerine hastaneye gitti ebe muayene ederken sormuş açılma var mı diye. Ebe: Açılma mı? Bebeğin kafası elime geliyor evde doğuracakmışsın neredeyse demiş doğum masasına zor çıktım 1 2 ıkındım bebek çıktı herşey yarım saat içinde oldu inanamadım dedi. Bunu herhangi biri anlatsa yok artık derdim ama yasayan kişi çok yakınım zerre uydurma yok.

Hatta eşi ebeye benim hanım ne zaman çıkar demiş hani eve gitmek için.. Doğum olduğunu öğrenince şok olmuş.

Sizin doğumunuz da su gibi akıp gitsin inşallah..
Yukarı da arkadaş yazmış her kadın yapıyor ben neden yapamayayım diye işin aslı benim de kendimi motive etme yöntemim bu çünkü bizim vücudumuz bu eylemi gerçekleştirmek için şahane tasarlanmış.

Tıbben sakıncası olmazsa normal doğumu çok isterim. Çok acıyacak belki ama anlık acıyacak sonra hepsi geçecek bunu sen daha iyi bilirsin ve sonuç odaklı olmak lazım sonunda kavuşmak var.