- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
- Konu Sahibi Beriberiberil
-
Cok tesekkur ederim bu sekılde dusunmeye yonlendırmeye calısuyor um kendimi bol bol dua ediyorum insallah sag salim kucagıma alırım Allah razı olsunIkinci dogum daha kolay derler hep.
Birincisi ne kadar zor olsa da, sizi bebeginize kavuşturdu. Belki dogum, belki de dogum sonrasi iyilesme sureciniz zordu ama neticede hepsi geçti. Ikinci cocugu bile isteyecek kadar geçtibunda da ne kadar zor olursa olsun, gecici ve sizi bebeginizr kavuşturucu bir zorluk olacağını düşünün.
Insanlar doğumun cok daha zorunu hastalıklar, ameliyatlar sebebiyle yaşıyor. Ve sonucunda ellerine bir bebek bile geçemiyorsizin mucadelenizin sonu guzel olacak bunlari düşünün
Saglikla kavusup, huzurla büyütün inşallah
Ben de ilk dogumum da hastanede bagırıdm neden cocuk yaptım 2. Adla asla diyeallah yardimciniz olsun. 2. sinin ilkinden kolay olduguna cok yakinlarimda sahit oldum. akisina birakin rahat olun insallah guzel gecer. benim zor tecrubem olmadigi halde 2. fikri gelince (dusunmedigim halde ) dogumdan urperiyorum ama yine de cok guzeldi dogar dogmaz kucagina almak , mucizeye tanik olmak .
Ne guzel 2. Si hemencecik olmus insallah benim de kolaydı dedıgım bir anım olur sag salimİlk doğumum 8 saat sancıyla normal doğum oldu zordu ama doğduktan sonra tüm acı sızı geçiyor. İkinci doğumum 1.5 saat sancıyla doğurdum normal doğum hastaneye zor yetiştim yolda doğurcaktım neredeysedediğiniz gibi ikinci doğum daha kolay oluyor
Herşey geçip gidiyor bebişlerimizi kucağımıza alınca sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
Ben de dogumdan sonra kendimi kahraman gıbı hissettim uzun sure. Hıc bir acı beni korkutamaz gıbı geliyordu sancı bitınce hıc bısey hissetmemek de cok ılgınc tı gercekten. Suni sancı almıstım belki de o yuzden cok acı cektım.sımdı de normal dogum istiyorum sezeryan zorunluluk dısında dusunmedım Allah herkesin yardımcısı olsun ınsallajHerkesin hikayesi farkli kimisi cok zorken kimisi rahat atlatiyor bende 10 saat sancidan sonra dogurdum tam aciklik oldugu halde dogurabilmem tam 2 saat surdu o dogumhanede ikinmayi beceremedim cunku
Ama o an cok mucizevi bi an gercekden bunu basardikdan sonra vucuduma kadınlığıma daha cok saygi gosterdim. Allah cekemeyecegimiz hic bi agriyi vermiyo
Bidaha dogurursam bidaha normal yapmak isterim o yuzden hic korkmayin zor veya kolay gecip gidiyorr:)
Tesekkur ediyorum 3 4 gundur yiyorum hurmayı ınsallah faydası olurGunde bes tane hurma yiyin. Saglikli dogumlar dilerim.
Sezeryan sonrası zor oluyorSezaryen yap kurtul işte, yada epidural kolay oluyo diyolar
Insallah sag saglim kavus bebegineBen de dogumdan sonra kendimi kahraman gıbı hissettim uzun sure. Hıc bir acı beni korkutamaz gıbı geliyordu sancı bitınce hıc bısey hissetmemek de cok ılgınc tı gercekten. Suni sancı almıstım belki de o yuzden cok acı cektım.sımdı de normal dogum istiyorum sezeryan zorunluluk dısında dusunmedım Allah herkesin yardımcısı olsun ınsallaj
Sezeryanı zorunluluk dısında onermıyolar zaten yapmıyor da doktorum. Sezeryan acil mudahale gerektiren bir operasyon o yuzden catı darlığı ya da bebegin ters Durusu gıbı sorunlar olmadıgı surece normal dogum olur diye dusunuyorum sezeryan sonrası acılar da sonucta cok kolay olmayan acılar olabiliyor epıdural de aklımda ama zaten knu da yapmaları ıcın belli bir acılma olmus olması gerekiyorSezaryen yap kurtul işte, yada epidural kolay oluyo diyolar
Aramızda 1 gün varMerhaba 20 gun kadar sonra dogum yapacagım Allah izin verirse. 2. Dogumum olacak. 1. Si travma gıbıydı hala yuregım hop ediyor hatırlayınca 2. Si de oyle olur diye son gunlerde stres ıcın deyım dusunmeden edemıyorjm kolay yolu var mıdır herkes mi ayni zorlugu yasıyor merak ettim dogrusu. Desteğe ihtiyacım var
Hayırlı olsun insallah Allah hepimizin yardımcısı olsunAramızda 1 gün varbenimde normal dogum ve ilk bebek bende çok merak ediyorum hayirli olsun bu arada
Amin inşallah canımHayırlı olsun insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
Öyle ama en azından doğum acısı kadar olmaz zamana yayılmış olduğundan yine kar benceSezeryan sonrası zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?