- 3 Temmuz 2022
- 4.392
- 12.676
- 27
Amin insallahAllah daim etsin ,öyle tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallahAllah daim etsin ,öyle tabii
Kocamda kocamm paşamda paşam
AaaTravmam var benim. Görmeye dayanamıyorum
Amin insallah
Çabuk unutmuşsun bebeyim o günleri
Bebeyim ben pek unutmam ama kafam 1 milyon şu an altında bir şey aramadımÇabuk unutmuşsun bebeyim o günleri
10 saniye diyecektin herhalde.Canım sütlaç genelde ilk 10 dakika içinde alınmış oluyor
Ne bilim kaya tuzu herhalde bisküvinin tuzu az gelirse diyeSehpanın üstündekiler pirinç mi
KİMMMMM ay pardon HANGİSİİİİİİİBir kaç tane farklı tarif var onlar nasıl olacak merak ediyorum
Zur kuşum onunla ben katıldımSütlü nescafe ile katılayım ben de
Sen de mi sevgiliyken, nişanlıyken adama kocam diyordun yoksamEvde eşim sadece sütlaç ve bisküvili pasta yiyor ondan direk sütlaç aldım yesin diye
Yok kız hic demedim simdide demem naziklik yapıp eş dedim yoksa herif derimSen de mi sevgiliyken, nişanlıyken adama kocam diyordun yoksam
Ben bugün kuplara jüt iple kurdela yapmaya çalıştım sonra bi anda kendime geldimSunum çok etkiliyor diyince benim yarışmaya giriş
Enişteci IbizaIbiza hala hafızamda tazecik mesela
Ben de ne yapayım işte evde kimsenin sevmediği tatlıyı alıp sabahtan beri yedirmeye çalışıyorumEvde eşim sadece sütlaç ve bisküvili pasta yiyor ondan direk sütlaç aldım yesin diye
İnanır mısın magnolia yazıcaktım dedim yemez simdi komsuya göndersem tekrar tabak yollar falan en iyisi sütlaçtıBen de ne yapayım işte evde kimsenin sevmediği tatlıyı alıp sabahtan beri yedirmeye çalışıyorum
Açılış için belediye başkanı falnBen bugün kuplara jüt iple kurdela yapmaya çalıştım sonra bi anda kendime geldim
Ben bir tarif alırken önce kendim yermiyim diye bakıyorum ama sen gerçek bir eşsinİnanır mısın magnolia yazıcaktım dedim yemez simdi komsuya göndersem tekrar tabak yollar falan en iyisi sütlaçtı
Tokatladım kendimi nasıl bu tuzağa düşerimAçılış için belediye başkanı faln