- 16 Ağustos 2010
- 293.020
- 602.877
- 43
Son 43 dakikaBu aşşağlık yerze tarifler ne zaman alınacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 43 dakikaBu aşşağlık yerze tarifler ne zaman alınacak
Tamam bı patitisli patlatirim benMagnolia yasak ama patatesli olur
Bence zorlama kuzu ya ,bilemedimKuzu ara ara deniyim diyorum ya ,nisadakinleride tutamadım. Bir gün tutayım bir gün tutmayayim diyorum
Benim liste ortada yok kimse hazırlanmamışYok hiç düşünmedim bile. Listenden bana da bir kuple ver Cano
Biz ne yapacaktık? Çorba, ana yemek ve tatlı mı?Benim liste ortada yok kimse hazırlanmamış
Esimde öyle diyorda denicem kötü olursam tutmam kuzu ,yoksa içimde kalcak .Bence zorlama kuzu ya ,bilemedim
Ana yemek ve tatlı. En fazla 5 çeşit olacakBiz ne yapacaktık? Çorba, ana yemek ve tatlı mı?
Unutmuştum oysa ki saate bakınca aklıma geldi
Çorbada yapsak iyi olurdu aslındaBiz ne yapacaktık? Çorba, ana yemek ve tatlı mı?
Az kaldıUnutmuştum oysa ki saate bakınca aklıma geldi
Sütlaç,magnolia ve baklavalar yasak :)Yasak olanlar neki acaba ay valla tatlı yok bitane ana yemek var tamam başka da aklımda yok bişey
Ben sarmamı da sardımÇorbada yapsak iyi olurdu aslında
Heh yine :) iki nokta üst üste ve parantez kapatSütlaç,magnolia ve baklavalar yasak :)
Gece kaybolunca anladımBen sarmamı da sardım
Bayağıdır pc deyimHeh yine :) iki nokta üst üste ve parantez kapat
Ben pode yapacaktım fırsat olmadı bugün bol bol bazlama varBen sarmamı da sardım