- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Tamam aşkomTamam aşkom onu yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aşkomTamam aşkom onu yapayım
Bilir bilmez miO kendini biliyor
Kesin birinciyimTamam aşkom
Allah razı olsunBilir bilmez mi
AminAllah razı olsun
Aslında almak istiyorum ama daha önceki menülere baktım, benim menüm hitap etmez gibi ,.
Selam ver
sen bu ay tarif alacakmısın
Sütlü, şerbetli ne olursa yapacağızAslında almak istiyorum ama daha önceki menülere baktım, benim menüm hitap etmez gibi ,
siz künefelerden bahsediyorsunuz Ama renk olsun diye kendim için katılmak istiyorum
ŞüphesizKesin birinciyim
Katil tabii,hem hiç belli olmaz kim kazanacakAslında almak istiyorum ama daha önceki menülere baktım, benim menüm hitap etmez gibi ,
siz künefelerden bahsediyorsunuz Ama renk olsun diye kendim için katılmak istiyorum
Aşko bunlar var ya beni çiğ çiğ yerŞüphesiz
Bende bu ay öyle yapacağım önemli olan katılmak alışınca da devam ediliyor zatenAslında almak istiyorum ama daha önceki menülere baktım, benim menüm hitap etmez gibi ,
Aşko herkes çok tehlikeli artık gerçektenAşko bunlar var ya beni çiğ çiğ yer
O bile gıdım gıdımSuyu bize ulaşır aşko
Öyle aşkom kurtlar sofrasıAşko herkes çok tehlikeli artık gerçekten
Bulunduğumuz yerde kalabalık bir çevremiz yok, eşim de vardiyalı çalışınca çoğunlukla tekim. öyle ağır sofra hazırlayamamSütlü, şerbetli ne olursa yapacağız
Yağmur yağar inşallahO bile gıdım gıdım
Bu hafta geldi biraz aşko ,aynen yağsınYağmur yağar inşallah
Canım zaten iki tarif istiyorum. Ana yemek ve tatlı tarifi vereceksiniz. Sofra o tariflerin olduğu bir sofra olacak ve sofrada en fazla beş çeşit olacakYani 6.çeşit olmayacak. Pilav ve salata hariç onu isteyen yapar. Her menüye uymazBulunduğumuz yerde kalabalık bir çevremiz yok, eşim de vardiyalı çalışınca çoğunlukla tekim. öyle ağır sofra hazırlayamam
Hafif tariflerle katılırım
Daha yağar aşkomGeçen yıl haziranda bile yağdıBu hafta geldi biraz aşko ,aynen yağsın
Kim kimi yiyecek bakalım aşkoÖyle aşkom kurtlar sofrası