• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Kolay, Lezzetli Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlılar'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    492
  • Anket Kapalı .
Aslında almak istiyorum ama daha önceki menülere baktım, benim menüm hitap etmez gibi 🤣🤣 ,
siz künefelerden bahsediyorsunuz 😍 Ama renk olsun diye kendim için katılmak istiyorum
Sütlü, şerbetli ne olursa yapacağız🥰

Aslında almak istiyorum ama daha önceki menülere baktım, benim menüm hitap etmez gibi 🤣🤣 ,
siz künefelerden bahsediyorsunuz 😍 Ama renk olsun diye kendim için katılmak istiyorum
Katil tabii,hem hiç belli olmaz kim kazanacak 🤩

Bende bu ay öyle yapacağım önemli olan katılmak alışınca da devam ediliyor zaten

Bulunduğumuz yerde kalabalık bir çevremiz yok, eşim de vardiyalı çalışınca çoğunlukla tekim. öyle ağır sofra hazırlayamam 🤣🤣🤣
Hafif tariflerle katılırım
Canım zaten iki tarif istiyorum. Ana yemek ve tatlı tarifi vereceksiniz. Sofra o tariflerin olduğu bir sofra olacak ve sofrada en fazla beş çeşit olacak🥰Yani 6.çeşit olmayacak. Pilav ve salata hariç onu isteyen yapar. Her menüye uymaz🥰
Benimde kimse yok. 3 çocuk ve ben🤗

Back