Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen 1 aydır hazırlanıyorsun zatenHerkes menüsünü bulsun benim menüyü hazırladım
İkili yapAma kararsızım güllaç mı künefe mi tam oturtamadım
Pek inanmadım ama göreceğizKocam yok ve kv KB gelecek yarın ramazan ve bayramda sürekli koşuşturma ve kalabalık geçecek o yüzden bende iş yok
NeEee?Konuyu saptırmıyoruz
Yok vallahi üç saat önce bir arkadaş fikir bulmuştu ben kaptımSen 1 aydır hazırlanıyorsun zaten
Sohbeti okuyorum da , muhabbetin ortasına dalmak uygun olmaz diye düşünüyorumHksu bakıyorsun da neden yazmıyorsun
İyi fikirİkili yap
Evet ya,en son 3yas civarı böyle hissetmistimBu şeye döndü ebeveynleri tarafından küçük çocuğa anneni mi seviyorsun yoksa babanı mı
Sen dal canımSohbeti okuyorum da , muhabbetin ortasına dalmak uygun olmaz diye düşünüyorum
Bu belli zaten
Biz nereden tutarsak oraya dalıyoruz. Sende nereden tutarsan oradan devam etSohbeti okuyorum da , muhabbetin ortasına dalmak uygun olmaz diye düşünüyorum
KünefeeeeAma kararsızım güllaç mı künefe mi tam oturtamadım
Teşekkür ederimSen dal canım
Selam verSohbeti okuyorum da , muhabbetin ortasına dalmak uygun olmaz diye düşünüyorum
Alla alllaaa kim olaki o hınzırYok vallahi üç saat önce bir arkadaş fikir bulmuştu ben kaptım
Bak yine aklıma geldi
Tamam aşkom onu yapayımKünefeeee
O kendini biliyorAlla alllaaa kim olaki o hınzır