Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen 1 aydır hazırlanıyorsun zatenHerkes menüsünü bulsun benim menüyü hazırladım![]()
İkili yapAma kararsızım güllaç mı künefe mi tam oturtamadım![]()
Pek inanmadım amaKocam yok ve kv KB gelecek yarın ramazan ve bayramda sürekli koşuşturma ve kalabalık geçecek o yüzden bende iş yok
Konuyu saptırmıyoruz![]()
Yok vallahi üç saat önce bir arkadaş fikir bulmuştu ben kaptımSen 1 aydır hazırlanıyorsun zaten![]()
Sohbeti okuyorum da , muhabbetin ortasına dalmak uygun olmaz diye düşünüyorumHksu bakıyorsun da neden yazmıyorsun
İyi fikirİkili yap![]()
Evet ya,en son 3yas civarı böyle hissetmistimBu şeye döndü ebeveynleri tarafından küçük çocuğa anneni mi seviyorsun yoksa babanı mı![]()
Sen dal canımSohbeti okuyorum da , muhabbetin ortasına dalmak uygun olmaz diye düşünüyorum![]()
Bu belli zaten![]()
Biz nereden tutarsak oraya dalıyoruz.Sohbeti okuyorum da , muhabbetin ortasına dalmak uygun olmaz diye düşünüyorum![]()
KünefeeeeAma kararsızım güllaç mı künefe mi tam oturtamadım![]()
Teşekkür ederimSen dal canım![]()
Selam verSohbeti okuyorum da , muhabbetin ortasına dalmak uygun olmaz diye düşünüyorum![]()
Alla alllaaa kim olaki o hınzırYok vallahi üç saat önce bir arkadaş fikir bulmuştu ben kaptım![]()
Tamam aşkom onu yapayımKünefeeee![]()
O kendini biliyorAlla alllaaa kim olaki o hınzır![]()