- 16 Ağustos 2010
- 293.049
- 602.925
- 43
Evet aşkom burası cidden çok pahalı Malatya güya deprem bölgesi orası daha uygunİndirim takip etmekten dedektif olduk,yalnız enteresan olan artık hepsi aynı fiyata satıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aşkom burası cidden çok pahalı Malatya güya deprem bölgesi orası daha uygunİndirim takip etmekten dedektif olduk,yalnız enteresan olan artık hepsi aynı fiyata satıyor
Ramazan alışverişi yapacağım desen 5 binlik olacak insan aşko, ne olacak böyle bilmiyorumEvet aşkom burası cidden çok pahalı Malatya güya deprem bölgesi orası daha uygun
Instagram açıldı
İyi ki diyetteyim Ama sebze de çok pahalı ıspanak, pırasa 40-50 liraRamazan alışverişi yapacağım desen 5 binlik olacak insan aşko, ne olacak böyle bilmiyorum
Yani, sonuçta sebze de olsa alınacak Allahin otu bu fiyatlarda ,pes diyorum gerçektenİyi ki diyetteyim Ama sebze de çok pahalı ıspanak, pırasa 40-50 lira
Marul 30-35 aşko25 liraya havuç mu olurYani, sonuçta sebze de olsa alınacak Allahin otu bu fiyatlarda ,pes diyorum gerçekten
Havuç 40 bile oldu bir araçok amin aşkomMarul 30-35 aşko25 liraya havuç mu olur
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
KötüsünahsjshhdjdHediye beklerken çamurlu pattis şoku olmasın Zano'm C A N O
altın ve dolar da hızla artıyorMarul 30-35 aşko25 liraya havuç mu olur
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Etin kilosunu hiç söylemiyorumHavuç 40 bile oldu bir araçok amin aşkom
Evet uçuşa geçtileraltın ve dolar da hızla artıyor
Seçim sonrası var birdeEvet uçuşa geçtiler
Hmmm ,nasil diyoğlağ sizde,gören gözler kötü merci bebikKötüsünahsjshhdjd
Dış kapı da bekliyor Eşim iş çıkışı alacakKız hani hediyennnnn C A N O
O zaten hiç hesapta yokEtin kilosunu hiç söylemiyorum
Kanatları takınSeçim sonrası var birde