- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Vardın mıSevdaaaaanııınnnnnn renginiiiiiğğğğğ bulmadımmmm bulamııııyyoooooooooorrrummmmmmmm Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardın mıSevdaaaaanııınnnnnn renginiiiiiğğğğğ bulmadımmmm bulamııııyyoooooooooorrrummmmmmmm Nevreste
Yaa o kadar haklısın ki nevosum,verecek cevap bile bulamıyorumBir daha olmasın
KırmızıNe renk
Ders çalış yoksa ceza varYaa o kadar haklısın ki nevosum,verecek cevap bile bulamıyorum
Ahaa ikinci haklı kişi evet aynen çok doğru,kesinkle çok muhim, çok ciddili bi konuHalletmen gereken mühim meseleler var Sonra yine yaparsın
Daha ne yapalımAhaa ikinci haklı kişi evet aynen çok doğru,kesinkle çok muhim, çok ciddili bi konu
Ohaa nevos seksen bana yetmiyor amaDers çalış yoksa ceza var
80 alamazsan 3 ay seni konudan engelleyeceğim
3 ay azDers çalış yoksa ceza var
80 alamazsan 3 ay seni konudan engelleyeceğim
Birinci olmalık tarif almadım ki. Ama bu sefer geciktirmem. Eve döndüm bile.Çok istiyordun tatlı olmasını bize ilkler de yap tatlını
Tamam 85 olsun ve ceza 4 ay olduOhaa nevos seksen bana yetmiyor ama
Kırmızı olsun, üç kuruş fazla olsun.Kırmızı
6 ay ceza bir ay sana hiç cevap vermem3 ay az
Varzım kuşum.Vardın mı
Tabi kiKırmızı olsun, üç kuruş fazla olsun.
Hoş geldinBirinci olmalık tarif almadım ki. Ama bu sefer geciktirmem. Eve döndüm bile.
Neyyyyyyy en buyuk ceza senin cevap vermemen olur nevosum bana6 ay ceza bir ay sana hiç cevap vermem
Tamam anlaştıkNeyyyyyyy en buyuk ceza senin cevap vermemen olur nevosum bana
Coğrafya kampim bitti,yeni kamp olusturayim kendime sensizliğe dayanamamTamam anlaştık
Dediysem yaparım ona göre
Her yerden engellerim ona göreCoğrafya kampim bitti,yeni kamp olusturayim kendime sensizliğe dayanamam
Yok artık nevos,numara mı da sil bariHer yerden engellerim ona göre